DayTrading: Piątek 04.08.2017
Re: DayTrading: Piątek 04.08.2017
chyba gupi jesteśBemowo1 pisze:
intuicja kobieca mi podpowiada, że będzie tak:
220 pips dzienny range by wyniósł
Piątek to zawsze nie za ciekawie jest.
Połowa forum będzie dzisiaj płakać, a połowa raczyć się dobrym whiskeykolbi123 pisze:Piątek to zawsze nie za ciekawie jest.

The only way is up
Piątki są bardzo często ciekawe, po godzinie 16:00, jak już wszyscy myślą, a już koniec nic się nie wydarzykolbi123 pisze:Piątek to zawsze nie za ciekawie jest.
-- Dodano: 04 sie 2017, 14:11 --
A ja mogę płakać i raczyć się dobrym whisky, dlaczego?TsunamiPL pisze:
Połowa forum będzie dzisiaj płakać, a połowa raczyć się dobrym whiskey
- bo mam
Minęło kilka lat odkąd tutaj siedzę a niektórzy dalej czekają na 14.30 w pierwszy piątek miesiąca modląc się żeby loteria jaką są NFP poszła przypadkiem w ich strone
Ja pierdole panowie... 
W pierwsze piątki każdego miesiąca między 14 a 16 to się na sączy łyche przed dobrym serialem
Ja już nawet wykresu nie oglądam w tym czasie.
Tak samo jak w poniedziałki...
i mase innych newralgicznych godzin / dni

W pierwsze piątki każdego miesiąca między 14 a 16 to się na sączy łyche przed dobrym serialem

Tak samo jak w poniedziałki...
i mase innych newralgicznych godzin / dni

Ty łyskujesz, a pociągi odjeżdżają - bez ciebieKusus pisze:A pierwsze piątki każdego miesiąca między 14 a 16 to się na sączy łyche przed dobrym serialemJa już nawet wykresu nie oglądam w tym czasie.

- fx-technik
- Fanatyk
A po co?TsunamiPL pisze:Połowa forum będzie dzisiaj płakać, a połowa raczyć się dobrym whiskeykolbi123 pisze:Piątek to zawsze nie za ciekawie jest.
Ja już swoje zrobiłem, teraz tylko patrzę, bo lubię.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
To jest chyba pierwsza rzecz z którą się z tobą w 100% zgadzam.fx-technik pisze:A po co?TsunamiPL pisze:Połowa forum będzie dzisiaj płakać, a połowa raczyć się dobrym whiskeykolbi123 pisze:Piątek to zawsze nie za ciekawie jest.
Ja już swoje zrobiłem, teraz tylko patrzę, bo lubię.
Piątek 14 powinien być automat out z rynku.
No może troszeczkę przesadziłem, niemniej jednak tydzień tam powinniśmy zamknąćBemowo1 pisze:chyba gupi jesteśBemowo1 pisze:
intuicja kobieca mi podpowiada, że będzie tak:
220 pips dzienny range by wyniósł