''Turnaround Tuesday"

usdchf na szybko. https://invst.ly/4o9vp
zwróc tylko uwage na podfale fali wyzszej i w kółeczku nie ma struktury 5cio falowej, schemat jest jeden to musi być,barabaszek pisze:Funt fasle breakout z klina. warto miec na oku imo.
''Turnaround Tuesday"
usdchf na szybko. https://invst.ly/4o9vp
dobrze, niech szydzi. Zawsze dobrze działa jako antywskaźnik - Świeżakowi jakoś nie ufam.barabaszek pisze:
Tomasz196407 jesli czujesz sie szykanowany i przez to nie chcesz wrzucac, to dlaczego szydzisz z osob, ktore wziely S, jak tylko edek pojdzie 5 pips up? Bądz konsekwentny w swojej powadze. Jak wiesz co robisz to podziel sie z innymi analizą. Zawsze mozesz calkowicie przejsc na priv...
i wzajemnie, i wzajemnieBemowo1 pisze:dobrze, niech szydzi. Zawsze dobrze działa jako antywskaźnik - Świeżakowi jakoś nie ufam.barabaszek pisze:
Tomasz196407 jesli czujesz sie szykanowany i przez to nie chcesz wrzucac, to dlaczego szydzisz z osob, ktore wziely S, jak tylko edek pojdzie 5 pips up? Bądz konsekwentny w swojej powadze. Jak wiesz co robisz to podziel sie z innymi analizą. Zawsze mozesz calkowicie przejsc na priv...
Nigdy nie pomyślałeś, że być może to też jest metoda?Tomasz196407 pisze:i wzajemnie, i wzajemnieBemowo1 pisze:dobrze, niech szydzi. Zawsze dobrze działa jako antywskaźnik - Świeżakowi jakoś nie ufam.barabaszek pisze:
Tomasz196407 jesli czujesz sie szykanowany i przez to nie chcesz wrzucac, to dlaczego szydzisz z osob, ktore wziely S, jak tylko edek pojdzie 5 pips up? Bądz konsekwentny w swojej powadze. Jak wiesz co robisz to podziel sie z innymi analizą. Zawsze mozesz calkowicie przejsc na priv...![]()
w dwie strony jak rysujesz zawsze któras wyjdzie,
O jakim ataku ty piszesz?Tomasz196407 pisze:Kończe dyskusje Darek,
moje posty tylko i wyłącznie wynikły z waszego ataku, i mam prawo sie bronić,
jak coś to jest tu ktos kto czuwa nad przestrzeganiem reguł i regulaminu
przeprosiłem choc to samo wy robicie i jest ok,
ps możemy wogóle nie pisać, a sam zagadnąłes mnie tu na priv o to z kim trzymam - chyba pamietasz
czyli jak ciebie atakują to nie można a jak juz kogoś- to do woli,
Ja moge wogóle tu nie pisać, i tez jest dla mnie oki
mam privy z ludzmi
eot
Zajmijmy sie tym co tu jest DT,fx-technik pisze:O jakim ataku ty piszesz?Tomasz196407 pisze:Kończe dyskusje Darek,
moje posty tylko i wyłącznie wynikły z waszego ataku, i mam prawo sie bronić,
jak coś to jest tu ktos kto czuwa nad przestrzeganiem reguł i regulaminu
przeprosiłem choc to samo wy robicie i jest ok,
ps możemy wogóle nie pisać, a sam zagadnąłes mnie tu na priv o to z kim trzymam - chyba pamietasz
czyli jak ciebie atakują to nie można a jak juz kogoś- to do woli,
Ja moge wogóle tu nie pisać, i tez jest dla mnie oki
mam privy z ludzmi
eot
Co ty sobie ubzdurałeś, znowu???