DayTrading: Wtorek 01.08.2017

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 02 sie 2017, 00:00

Wzrost
0
Brak głosów
Bez zmian
2
40%
Spadek
3
60%

Liczba głosów: 5

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Wtorek 01.08.2017

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

fx-technik pisze:
tommy_s pisze:Ależ stresująca robota ten forex :? :shock:
Jeżeli ktoś robi 15% rocznie, czyli ok. 172K rocznie, to policz sobie jaki ma kapitał u brokera...
A ja, tylko z tych informacji wiem, co musi przeżywać, kiedy ma otwarte pozycje.
Widać też, że tłumi te emocje, ucieka od nich.
Nie dziwota, że jest zestresowany na maksa.
Ehhh, co ty w ogole pieprzysz czlowieku ? Znasz mnie? :) Jaki zestresowany? tlumi emocje? Teraz bedziesz sie zabieral za tworzenie mojego portretu psychologicznego? Mojego? - goscia ktory tu siedzi 6 lat i regularnie zarabia na FX z mniejszymi lub wiekszymi zmianami wielkosci portfela? Czy ty w ogole siebie slyszysz? Czy ty w ogole wiesz gdzie ja trzymam kase? Co z nia robie?... Wez sobie walek do ciasta i przyloz do glowy bo masz na prawde jakies mega wyimaginowane podejscie do siebie i do swiata i twoj umysl nie uznaje niczego poza tym co sobie kiedys wymysliles. Kazde slowo, metoda, broker, gra, styl i wszystko inne czego tu nie propagujesz to idiotyzm a jest dokladnie na odwrot moim zdaniem.

Ja uwazam ze ktos kto uzywa DSWS musi zazywac regularnie wizyt u psychoterapeuty. Mnie by ta metoda makabrycznie zestresowala. Jak widze jak ty grasz to ogarnia mnie pusty smiech.. a ostatnio nawet lekka gorycz i zdziwienie. Jak ty mozesz w ogole na tym czyms zarabiac?

I po raz kolejny powtarzam. Ktos kto nie gra jak ty:
- moze zarabiac duzo wiecej
- moze zarabiac regularnie
- moze sie nie stresowac

Twoja metoda jest wedle mnie slaba, na prawda slaba i malo skuteczna. Mam lepsza i mniej stresujaca. Wbij sobie to w koncu do glowy ze sa ludzie ktorych gowno obchodza twoje metody bo maja swoje na to aby zarabiac tu kase.

Rozumiesz czy mam Ci to napisac jeszcze w 5 innych jezykach?

Zablokowany