DayTrading: Wtorek 01.08.2017

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 02 sie 2017, 00:00

Wzrost
0
Brak głosów
Bez zmian
2
40%
Spadek
3
60%

Liczba głosów: 5

karnak
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Wtorek 01.08.2017

Nieprzeczytany post autor: karnak »

TsunamiPL pisze:
karnak pisze:Ed dzienny;
Coś czarna kreska się nie rysuje, bo cena jest na 1.18 :roll:
Bo to nie jest wykres Ed tylko wskaźnika. :)

barabaszek

Nieprzeczytany post autor: barabaszek »

Użytkownik karnak już wie jak ujarzmić wykres ;)

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

barabaszek pisze:Jeśli kogoś ten post mógł dotknąć to własnie kusego. Bezmyslność w przesuwaniu SL na BE , na rynku, gdzie 99% ruchów ceny tak własnie wygląda, skutkuje zamknieciem wiekszosci zlecen na BE. Ale jak go stać, żeby przez rok stać w miejscu ( w najlepszym wypadku) to czemu nie ;)
Widzę, że ciągle masz ból dupy i próbujesz uderzyć w mój styl gry i portfel i nie wiem z czego to wynika powiem Ci. Rozmawiamy o czymś po czym zmieniasz kontekst i atakujesz mnie i moje pieniądze i nie za bardzo rozumiem co Cię to obchodzi w ogóle.

Jestem osobą publiczną i w prosty sposób możesz zobaczyć ile zarabiam a dalej wskakujesz na moje pieniądze będąc totalnym no name'm ;]

Przeszkadza Ci to że mam z FX rentowność na poziomie 15% czy to że zamknąłem rok na 172k ?

barabaszek

Kusus pisze:
barabaszek pisze:Jeśli kogoś ten post mógł dotknąć to własnie kusego. Bezmyslność w przesuwaniu SL na BE , na rynku, gdzie 99% ruchów ceny tak własnie wygląda, skutkuje zamknieciem wiekszosci zlecen na BE. Ale jak go stać, żeby przez rok stać w miejscu ( w najlepszym wypadku) to czemu nie ;)
Widzę, że ciągle masz ból dupy i próbujesz uderzyć w mój styl gry i portfel i nie wiem z czego to wynika powiem Ci. Rozmawiamy o czymś po czym zmieniasz kontekst i atakujesz mnie i moje pieniądze i nie za bardzo rozumiem co Cię to obchodzi w ogóle.

Jestem osobą publiczną i w prosty sposób możesz zobaczyć ile zarabiam a dalej wskakujesz na moje pieniądze będąc totalnym no name'm ;]

Przeszkadza Ci to że mam z FX rentowność na poziomie 15% czy to że zamknąłem rok na 172k ?
Co za chamstwo. Po prostu żartowałem z tym ruchem na fx i odpowiedz na Twoj post, też była żartobiliwa.
Ale Ciebie nie trzeba specjalnie zachęcać, żebyś się chwalił domniemanym statusem na forum i świecie. :563: Pustosłowie...

Kusus pisze:Widzę, że ciągle masz ból dupy i próbujesz uderzyć w mój styl gry i portfel i nie wiem z czego to wynika powiem Ci.
Nie wie ale powie :lol:
Kusus pisze:Jestem osobą publiczną i w prosty sposób możesz zobaczyć ile zarabiam a dalej wskakujesz na moje pieniądze będąc totalnym no name'm ;]
To jest forum, wiekszosc osob tutaj, nie jest os publiczną bystrzaku, a może się udzielać.Nic mnie nie obchodzi czy jestes os publ czy nie. A nie jestem w indiach, jak widze świeta krowe na drodze to przyśpieszam.

Wracając do spraw, które mają znaczenie:

S na EU dalej w grze tak jak L na UCHF.

karnak
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: karnak »

@barabaszek
"...S na EU dalej w grze..."

Tak. :)

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

barabaszek pisze:
Kusus pisze:

Co za chamstwo. Po prostu żartowałem z tym ruchem na fx i odpowiedz na Twoj post, też była żartobiliwa.
Ale Ciebie nie trzeba specjalnie zachęcać, żebyś się chwalił domniemanym statusem na forum i świecie. :563: Pustosłowie...

Kusus pisze:Widzę, że ciągle masz ból dupy i próbujesz uderzyć w mój styl gry i portfel i nie wiem z czego to wynika powiem Ci.
Nie wie ale powie :lol:
Kusus pisze:Jestem osobą publiczną i w prosty sposób możesz zobaczyć ile zarabiam a dalej wskakujesz na moje pieniądze będąc totalnym no name'm ;]
To jest forum, wiekszosc osob tutaj, nie jest os publiczną bystrzaku, a może się udzielać.Nic mnie nie obchodzi czy jestes os publ czy nie. A nie jestem w indiach, jak widze świeta krowe na drodze to przyśpieszam.

Wracając do spraw, które mają znaczenie:

S na EU dalej w grze tak jak L na UCHF.
Dobra. Niech to będzie ostatni post skierowany od Ciebie w moim kierunku bo nie mamy o czym rozmawiać a poziom Twojego monologu jest poniżej poziomu. eot

barabaszek

To wszystko na co Cię stac? Prowokowałeś Kusus...
Kusus pisze: Dobra. Niech to będzie ostatni post skierowany od Ciebie w moim kierunku bo nie mamy o czym rozmawiać a poziom Twojego monologu jest poniżej poziomu. eot
Może i tak, ale na pewno nie poniżej Twojego poziomu, także nie będę się do niego znizał i ten post bedzie ostatnim, chyba, że znowu zaczepisz, to pojde za ciosem ;)

USDCAD wybija ponad linie trendu, 4h.

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

barabaszek pisze:To wszystko na co Cię stac? Prowokowałeś Kusus...
Kusus pisze: Dobra. Niech to będzie ostatni post skierowany od Ciebie w moim kierunku bo nie mamy o czym rozmawiać a poziom Twojego monologu jest poniżej poziomu. eot
Może i tak, ale na pewno nie poniżej Twojego poziomu, także nie będę się do niego znizał i ten post bedzie ostatnim, chyba, że znowu zaczepisz, to pojde za ciosem ;)

USDCAD wybija ponad linie trendu, 4h.
Zniżyłeś się już dawno temu :) Poza tym nie rozmawiam z fanami uryny :) Idź do taty pogadać o tym.

Patrzcie go, przychodzi jakiś kmiotek i się panoszy z 40 postami :) Kolejna wiosenna fala dzieci inwestorów, strzępi ryjów na PW ;]

barabaszek

Jakbym był fanem, wtedy miałbym o czym z Toba gadać :)

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

barabaszek pisze:Jakbym był fanem, wtedy miałbym o czym z Toba gadać :)
Oj to przepraszam, myślałem, że jesteś bo coś na PW wspominałeś o tacie, penisie i urynie. Najwidoczniej jesteś jednym z tych którzy izolują przeszłość od rzeczywistości i eksponują ją emocjami wobec innych.

Zablokowany