Bo to nie jest wykres Ed tylko wskaźnika.TsunamiPL pisze:Coś czarna kreska się nie rysuje, bo cena jest na 1.18karnak pisze:Ed dzienny;

Bo to nie jest wykres Ed tylko wskaźnika.TsunamiPL pisze:Coś czarna kreska się nie rysuje, bo cena jest na 1.18karnak pisze:Ed dzienny;
Widzę, że ciągle masz ból dupy i próbujesz uderzyć w mój styl gry i portfel i nie wiem z czego to wynika powiem Ci. Rozmawiamy o czymś po czym zmieniasz kontekst i atakujesz mnie i moje pieniądze i nie za bardzo rozumiem co Cię to obchodzi w ogóle.barabaszek pisze:Jeśli kogoś ten post mógł dotknąć to własnie kusego. Bezmyslność w przesuwaniu SL na BE , na rynku, gdzie 99% ruchów ceny tak własnie wygląda, skutkuje zamknieciem wiekszosci zlecen na BE. Ale jak go stać, żeby przez rok stać w miejscu ( w najlepszym wypadku) to czemu nie
Co za chamstwo. Po prostu żartowałem z tym ruchem na fx i odpowiedz na Twoj post, też była żartobiliwa.Kusus pisze:Widzę, że ciągle masz ból dupy i próbujesz uderzyć w mój styl gry i portfel i nie wiem z czego to wynika powiem Ci. Rozmawiamy o czymś po czym zmieniasz kontekst i atakujesz mnie i moje pieniądze i nie za bardzo rozumiem co Cię to obchodzi w ogóle.barabaszek pisze:Jeśli kogoś ten post mógł dotknąć to własnie kusego. Bezmyslność w przesuwaniu SL na BE , na rynku, gdzie 99% ruchów ceny tak własnie wygląda, skutkuje zamknieciem wiekszosci zlecen na BE. Ale jak go stać, żeby przez rok stać w miejscu ( w najlepszym wypadku) to czemu nie
Jestem osobą publiczną i w prosty sposób możesz zobaczyć ile zarabiam a dalej wskakujesz na moje pieniądze będąc totalnym no name'm ;]
Przeszkadza Ci to że mam z FX rentowność na poziomie 15% czy to że zamknąłem rok na 172k ?
Nie wie ale powieKusus pisze:Widzę, że ciągle masz ból dupy i próbujesz uderzyć w mój styl gry i portfel i nie wiem z czego to wynika powiem Ci.
To jest forum, wiekszosc osob tutaj, nie jest os publiczną bystrzaku, a może się udzielać.Nic mnie nie obchodzi czy jestes os publ czy nie. A nie jestem w indiach, jak widze świeta krowe na drodze to przyśpieszam.Kusus pisze:Jestem osobą publiczną i w prosty sposób możesz zobaczyć ile zarabiam a dalej wskakujesz na moje pieniądze będąc totalnym no name'm ;]
Dobra. Niech to będzie ostatni post skierowany od Ciebie w moim kierunku bo nie mamy o czym rozmawiać a poziom Twojego monologu jest poniżej poziomu. eotbarabaszek pisze:Co za chamstwo. Po prostu żartowałem z tym ruchem na fx i odpowiedz na Twoj post, też była żartobiliwa.Kusus pisze:Widzę, że ciągle masz ból dupy i próbujesz uderzyć w mój styl gry i portfel i nie wiem z czego to wynika powiem Ci. Rozmawiamy o czymś po czym zmieniasz kontekst i atakujesz mnie i moje pieniądze i nie za bardzo rozumiem co Cię to obchodzi w ogóle.barabaszek pisze:Jeśli kogoś ten post mógł dotknąć to własnie kusego. Bezmyslność w przesuwaniu SL na BE , na rynku, gdzie 99% ruchów ceny tak własnie wygląda, skutkuje zamknieciem wiekszosci zlecen na BE. Ale jak go stać, żeby przez rok stać w miejscu ( w najlepszym wypadku) to czemu nie
Jestem osobą publiczną i w prosty sposób możesz zobaczyć ile zarabiam a dalej wskakujesz na moje pieniądze będąc totalnym no name'm ;]
Przeszkadza Ci to że mam z FX rentowność na poziomie 15% czy to że zamknąłem rok na 172k ?
Ale Ciebie nie trzeba specjalnie zachęcać, żebyś się chwalił domniemanym statusem na forum i świecie.Pustosłowie...
Nie wie ale powieKusus pisze:Widzę, że ciągle masz ból dupy i próbujesz uderzyć w mój styl gry i portfel i nie wiem z czego to wynika powiem Ci.![]()
To jest forum, wiekszosc osob tutaj, nie jest os publiczną bystrzaku, a może się udzielać.Nic mnie nie obchodzi czy jestes os publ czy nie. A nie jestem w indiach, jak widze świeta krowe na drodze to przyśpieszam.Kusus pisze:Jestem osobą publiczną i w prosty sposób możesz zobaczyć ile zarabiam a dalej wskakujesz na moje pieniądze będąc totalnym no name'm ;]
Wracając do spraw, które mają znaczenie:
S na EU dalej w grze tak jak L na UCHF.
Może i tak, ale na pewno nie poniżej Twojego poziomu, także nie będę się do niego znizał i ten post bedzie ostatnim, chyba, że znowu zaczepisz, to pojde za ciosemKusus pisze: Dobra. Niech to będzie ostatni post skierowany od Ciebie w moim kierunku bo nie mamy o czym rozmawiać a poziom Twojego monologu jest poniżej poziomu. eot
Zniżyłeś się już dawno temubarabaszek pisze:To wszystko na co Cię stac? Prowokowałeś Kusus...Może i tak, ale na pewno nie poniżej Twojego poziomu, także nie będę się do niego znizał i ten post bedzie ostatnim, chyba, że znowu zaczepisz, to pojde za ciosemKusus pisze: Dobra. Niech to będzie ostatni post skierowany od Ciebie w moim kierunku bo nie mamy o czym rozmawiać a poziom Twojego monologu jest poniżej poziomu. eot![]()
USDCAD wybija ponad linie trendu, 4h.
Oj to przepraszam, myślałem, że jesteś bo coś na PW wspominałeś o tacie, penisie i urynie. Najwidoczniej jesteś jednym z tych którzy izolują przeszłość od rzeczywistości i eksponują ją emocjami wobec innych.barabaszek pisze:Jakbym był fanem, wtedy miałbym o czym z Toba gadać