spontfx pisze:Ale ten rzeźnik jest dzisiaj wkur.........czekam i czekam z tymi S aż w końcu pierdo.....

spontfx pisze:Ale ten rzeźnik jest dzisiaj wkur.........czekam i czekam z tymi S aż w końcu pierdo.....
Przemek a widzisz ile razy ci to mówiłemhighend pisze:Ja spękałem? No co Ty Kususłychola nie trzeba. Wystarczy kiedyś jakiś spot/zlot zrobić na żywo i wtedy można postawić
Żaba jak wygrał zakład nie chciał tej flaszki ode mnie choć pytałem
A najlepiej się nie zakładać i nie udowadniać, że ma się rację - tylko czytać ten cholerny wykres
ee ziomuś, gdy ktoś to robi to ma powód a ty coś do mnie napisałeś nawet mnie nie znającbarabaszek pisze:Dokładnie, tak jak mówisz. Mogę sobie zrobić nawet i rok wolnego - stać mnie na to ;]Kusus pisze:ten co się zakładał wolał dziś nie patrzeć na rynek, lepiej posiedziec nad jeziorkiem łapać ryby na haczyk niz samemu dac sie zlapac.barabaszek pisze:Teraz ci co się zakładali:
Przemkowi łychola stawiać!!!
A ty taki kozak jesteś, że potrafisz mnie wyzywać tylko na PW? Nie masz jaj publicznie tego zrobić ?:)
Pozdrawiam,
Jak inni Cie obrazali to pisales, ze takie osobiste wąty to na PW, to co teraz
Od: barabaszek
Do: Kusus
zjedz chu a ty neurotyczny patafianie.
Jesteś pizdą leszczem a się wodzisz![]()
miałes kiedys przygode z mobingiem?mały pomocnik mamusi byłna kontrakcie ale teraz znowu jest inwestorem i dzieli się pomysłami. Da się pogodzić bycie inwestorem z sukcesami zawodowymi?
jesteś przydupasem zaby i nim zwykłą pałą, taka prawda.
wracaj do swojej nory i nie pokazuj się tu więcej, popaprańcu.
Do: Kusus Właśnie to mam na myśli. Jesteś marginesem, dorobiłes sie tylko garba
wiem, że wolałbyś tańczyć w złotym deszczu, na tym forum masz przejebane. Nie jesteś nawet na poziomie highenda, pucołowaty leszczu!
Highend - zdaje sie ze o tobie tez cos wspomnialOd: barabaszek
Lepiej sie ogarnij i wracaj przenosić palety w Szwajcarii. Zrób to dla swojego dziecka...pomyśl o tym.
Kusus pisze:
ee ziomuś, gdy ktoś to robi to ma powód a ty coś do mnie napisałeś nawet mnie nie znając
wrzucę żeby inni mogli poczytać jakie z ciebie niedorozwinięte dziecko ;]
proszę:
umiem jaki masz problem?d4mian7 pisze:Przeciez jest wyraźnie napisane od kogo i do kogo. Nie umiesz czytac baracostam?
-- Dodano: 31 lip 2017, 18:22 --
Ropa l
Po Ciapulu ślad zaginął, ostatnio ze 2 lata temu ostro hedzował i niczego się nie bał.barabaszek pisze:umiem jaki masz problem?d4mian7 pisze:Przeciez jest wyraźnie napisane od kogo i do kogo. Nie umiesz czytac baracostam?
Ropa l
spozniles sie z ta ropa, teraz czekac na jakas korekte jesli L.
swoja droga to gdzie sa teraz artysci jak krinvest ciapul, ktos cos?
Dostał intratną propozycję i forex przestał być dla niego rentowny. Wedle statamentu który pokazywał to propozycja ta musiała być na prawde kozacka bo kosił na FX na prawde duze pieniadze.F-You Money pisze:Po Ciapulu ślad zaginął, ostatnio ze 2 lata temu ostro hedzował i niczego się nie bał.barabaszek pisze:umiem jaki masz problem?d4mian7 pisze:Przeciez jest wyraźnie napisane od kogo i do kogo. Nie umiesz czytac baracostam?
Ropa l
spozniles sie z ta ropa, teraz czekac na jakas korekte jesli L.
swoja droga to gdzie sa teraz artysci jak krinvest ciapul, ktos cos?