Zamknąłem właśnie L na edku, a obecnie bez pozycji.
70% dniówki zrobione i czekam na rozwój sytuacji.
Zamknąłem właśnie L na edku, a obecnie bez pozycji.TsunamiPL pisze:co masz na eu ? zdradź sie
Tylko że jak coś wygląda na oczywiste często lubi skończyć się inaczej.Poskubałem trochę DAX-a ale boję się zagrać na zwyżkę.Czasem mogą dzisiaj USA jeszcze skorygować i dopiero potem pobić albo i nie te 2500 na SP500 .Tolmonnika pisze:Tolmonnika pisze:pierwsza pozycja reakcja s/l
ale się nie zrażam i otwieram następną uważam że dzisiejsza korekta da zarobić
Nie piszę że to oczywisteswiadomy pisze:Tylko że jak coś wygląda na oczywiste często lubi skończyć się inaczej.Poskubałem trochę DAX-a ale boję się zagrać na zwyżkę.Czasem mogą dzisiaj USA jeszcze skorygować i dopiero potem pobić albo i nie te 2500 na SP500 .Tolmonnika pisze:Tolmonnika pisze:pierwsza pozycja reakcja s/l
Przerzuciłeś się na M1? Nie idź ta drogą..Tolmonnika pisze:Tolmonnika pisze:pierwsza pozycja reakcja s/l
okulary wkładajŚwieżak44 pisze:Przerzuciłeś się na M1? Nie idź ta drogą..Tolmonnika pisze:Tolmonnika pisze:pierwsza pozycja reakcja s/l
ale się nie zrażam i otwieram następną uważam że dzisiejsza korekta da zarobić. Czekam na okolice 12179 i próbuję L.
PS. Nie rozumiem WIG20 dzisiaj. Pompowanie balona?