za ciepło, za wysokie ciśnienie - generalnie nie biorą - sprawdziłemKusus pisze:Ja dzisiaj odpuszczam i jade na ryby. Nie dosc ze poniedzialek to jeszcze ostatni dzien miesiaca. Porazka ;]
ale nad wodą zawsze posiedzieć warto

za ciepło, za wysokie ciśnienie - generalnie nie biorą - sprawdziłemKusus pisze:Ja dzisiaj odpuszczam i jade na ryby. Nie dosc ze poniedzialek to jeszcze ostatni dzien miesiaca. Porazka ;]
Ten nowy ich model może być hitem.highend pisze:Tesla otworzy się luką.. do góry![]()
https://finance.yahoo.com/quote/tsla?ltr=1
a tymczasem ja mam eSki w piątek na zamknięciu otwarte...![]()
![]()
![]()
ale spoko - i tak leci korekta na $260-270.
TsunamiPL pisze:Niska zmienność na rynku, ale powinni się rozkręcić. Będą rysować świeczki miesięczne do końca dnia.
Ja szarpę dużym lotem po pare pipsów i jest ok.kolbi123 pisze:TsunamiPL pisze:Niska zmienność na rynku, ale powinni się rozkręcić. Będą rysować świeczki miesięczne do końca dnia.
niska to mało powiedziane
TsunamiPL pisze:Ja szarpę dużym lotem po pare pipsów i jest ok.kolbi123 pisze:TsunamiPL pisze:Niska zmienność na rynku, ale powinni się rozkręcić. Będą rysować świeczki miesięczne do końca dnia.
co masz na eu ? zdradź sieTsunamiPL pisze:Ja szarpę dużym lotem po pare pipsów i jest ok.kolbi123 pisze:TsunamiPL pisze:Niska zmienność na rynku, ale powinni się rozkręcić. Będą rysować świeczki miesięczne do końca dnia.