DayTrading: Piątek 28.07.2017
Re: DayTrading: Piątek 28.07.2017
Nie jestem kozak i nie mam zlotego przepisu na lapanie gorki. Wczoraj i przedwczoraj zlapalem idealnie i zarobilem sie po uszy na kilkunastu pozycjach. Dzisiaj probowalem i wtopa prawie 1k. Takze wiesz. Czasami mi wychodzi czasami nie.
A to ze napisalem ze to slaby pomysl to tylko dlatego ze zaraz pewnie beda realizowac zyski wiec powinnismy troche zjechac. Ale opieram sie tylko na statystyce i doswiadczeniu...
A to ze napisalem ze to slaby pomysl to tylko dlatego ze zaraz pewnie beda realizowac zyski wiec powinnismy troche zjechac. Ale opieram sie tylko na statystyce i doswiadczeniu...
- fx-technik
- Fanatyk
Jakby nie patrzał, to do 1.18 bliżej niż do 1.15 ......... 

Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Może być taka świnia.Kowlach pisze:Na moje oko EUR/USD i GBP/USD nadal UP. Jak długo? Obserwować.
W poniedziałek w nocy na dzień dobry, a dokładnie dobry wieczór kopniak w jaja, czyli pociąg odjeżdża bez pasażerów w nocy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
S wezmę na godzinnym Edku po pokonaniu tego wsparcia: 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Moim zdaniem prawdopodobienstwo tego ze zobaczymy szybciej 1.15 niz 1.18 wynosi jakies 90%. Autopsja...fx-technik pisze:Jakby nie patrzał, to do 1.18 bliżej niż do 1.15 .........
No niestety chyba nikt nie podniósł rękawicy do zakładu ze mną o te wartościfx-technik pisze:Jakby nie patrzał, to do 1.18 bliżej niż do 1.15 .........

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Bemowo1 pisze:Może być taka świnia.Kowlach pisze:Na moje oko EUR/USD i GBP/USD nadal UP. Jak długo? Obserwować.
W poniedziałek w nocy na dzień dobry, a dokładnie dobry wieczór kopniak w jaja, czyli pociąg odjeżdża bez pasażerów w nocy
Z mojej szklanej kuli wynika, że...

1target - górne ograniczenie kanału spadkowego

2target - zasięg orgr

"Inwestowanie nie powinno być łatwe. Każdy, kto uważa, że inwestowanie jest łatwe, jest głupi".
Nie bądź głupi!
Nie bądź głupi!

- F-You Money
- Pasjonat
a jaką dużą pozycję z reguły otwierasz?Kusus pisze:Nawet niezlenowy joker pisze:Plus 406 £Czlowiek by tyle codziennie kosil to mozna by szybko banke zrobic
Ja ten miesiac mam sredni:
strata 78.673 zl
zysk 91.650 zl
13 tyskow do przodu
pozycje stratne 115 w tym longow 43 % short 57 %
pozycje zyskowne 119 w tym longow 63% short 37 %
nie licze pozycji dlugoterminowych z innego konta, tylko DT
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
GBP/USD jak puści 1.31450-500 to widzę wzrosty do 1.39 

The only way is up
Jak to? Ja podnioslem i zaproponowalem Ci zaklad o lyche do 500zl. Co ty pieprzysz ?:/ zobacz historie moich postow.highend pisze:No niestety chyba nikt nie podniósł rękawicy do zakładu ze mną o te wartościfx-technik pisze:Jakby nie patrzał, to do 1.18 bliżej niż do 1.15 .........
-- Dodano: pt 28-07-2017, 20:20 --
oj roznie 0.1 to minimumF-You Money pisze:a jaką dużą pozycję z reguły otwierasz?Kusus pisze:Nawet niezlenowy joker pisze:Plus 406 £Czlowiek by tyle codziennie kosil to mozna by szybko banke zrobic
Ja ten miesiac mam sredni:
strata 78.673 zl
zysk 91.650 zl
13 tyskow do przodu
pozycje stratne 115 w tym longow 43 % short 57 %
pozycje zyskowne 119 w tym longow 63% short 37 %
nie licze pozycji dlugoterminowych z innego konta, tylko DT
zazwyczaj do 2 lotów max.
srednio to okolo 0.5 - 1.5 lota