DayTrading: Środa 19.07.2017
Re: DayTrading: Środa 19.07.2017
zobaczymy jak długo?TsunamiPL pisze:PLN pięknie się osłabia na całej linii.
tak długo jak będą się żarli w sejmie za nasze PLNyeliroPL pisze:zobaczymy jak długo?TsunamiPL pisze:PLN pięknie się osłabia na całej linii.
jest jak jest
Highend z tego co kojarze.Maksimus pisze:Gra ktoś na zborzach?
Ja nigdy na nich nie grałem, bo nie znam fundamentów.
The only way is up
O 50 punktów warto tak ryzykować cały, pokaźny zarobek?? Jakiś wielki inwestor mawiał, że ostatnie 10% zysku zostawa innym. Już nie pamietam który. Ja bym to dawno zamknął i liczył kasę.Tolmonnika pisze:ps.Tolmonnika pisze:DAX dzisiaj![]()
![]()
IMPOV
S.... 70%
L.... 30%?
powodzenia
trzymam dalej tp. 12350

PS. Taka konsolka na SP500. Trudno powiedzieć co zrobią..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Nię chcę być uszczypliwy ale na zborzach to nikt nie gra, za to co niektórzy mogą handlować na zbożach.Maksimus pisze:Gra ktoś na zborzach?
Zachowanie jena wskazuje na spadki na giełdach. Ale co z tym S&P. Trzyma się mocno.
The only way is up
-
- Maniak
O 50 punktów warto tak ryzykować cały, pokaźny zarobek?? Jakiś wielki inwestor mawiał, że ostatnie 10% zysku zostawa innym. Już nie pamietam który. Ja bym to dawno zamknął i liczył kasę.Świeżak44 pisze:Tolmonnika pisze:ps.Tolmonnika pisze:DAX dzisiaj![]()
![]()
IMPOV
S.... 70%
L.... 30%?
powodzenia
trzymam dalej tp. 12350

Ustalone Zasady nie pozwalają na taką ekstrawagancję

πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem

-
- Fanatyk
I co z tym jpy?TsunamiPL pisze:Zachowanie jena wskazuje na spadki na giełdach. Ale co z tym S&P. Trzyma się mocno.