obawiam się że za wcześnie ale...TsunamiPL pisze:Jestem załadowany w szorty na S&P
WYATB

obawiam się że za wcześnie ale...TsunamiPL pisze:Jestem załadowany w szorty na S&P
Darek poprawiłem na może-przeczytajfx-technik pisze:Tak samo, lub podobnie, obecne zachowanie ceny na GBPJPY H1 może być budową ORGR,
gdzie lewe ramię i głowa już się zbudowały. Budowa prawego ramienia zajmie ok. 20 godzin.
PS. Tomaszu, ty napisałeś, że musi.
Ja nic takiego nie napisałem, że coś musi.
Coś bym ci poradził, ale się boję, że znowu negatywnie to odbierzesz...Tomasz196407 pisze:Darek poprawiłem na może-przeczytajfx-technik pisze:Tak samo, lub podobnie, obecne zachowanie ceny na GBPJPY H1 może być budową ORGR,
gdzie lewe ramię i głowa już się zbudowały. Budowa prawego ramienia zajmie ok. 20 godzin.
Nie mamy tu celu konkursowego!, nie ma nic ze ktoś tak musi wejsc w pozycje jak to co Ty i ja i jeszcze jeden z drugim przedstawia!
Wiec nie rozumiem prześcigania sie w swoich komentarzach, analizach,
-nie mówie o docinkach bo to jest naturalność tego forum!
i nie rozumiem tego że zamiast powyższego
Wspólpracować
Wal śmiało przygotowany jestem,fx-technik pisze:Coś bym ci poradził, ale się boję, że znowu negatywnie to odbierzesz...Tomasz196407 pisze:Darek poprawiłem na może-przeczytajfx-technik pisze:Tak samo, lub podobnie, obecne zachowanie ceny na GBPJPY H1 może być budową ORGR,
Nie mamy tu celu konkursowego!, nie ma nic ze ktoś tak musi wejsc w pozycje jak to co Ty i ja i jeszcze jeden z drugim przedstawia!
Wiec nie rozumiem prześcigania sie w swoich komentarzach, analizach,
-nie mówie o docinkach bo to jest naturalność tego forum!
i nie rozumiem tego że zamiast powyższego
Wspólpracować
TsunamiPL pisze:Jen już pełznie do góry :
Trzeba na nim łapać noże, żeby mieć dobre miejsce w pociągu, a może palce uciąć łatwo
edek niżejmarcinmijagi pisze:...
nabieraja impetu na 1.18Jones pisze:edek niżejmarcinmijagi pisze:...