DayTrading: Piątek 07.07.2017
Re: DayTrading: Piątek 07.07.2017
Giełdy (chwilowo) uratowane. W poniedziałek może już nie być tak różowo, jak na G20 się nie dogadają 

The only way is up
- fx-technik
- Fanatyk
Bym grał tak, ale byłem zajęty i nie patrzałem.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Spredy u mojego broka w piątek wieczór są imponujące. Urząd ochrony konsumentów jakby się przyjrzał to by brok miał ciepło 

The only way is up
DAX-a wyciągnęli za uszy amerykanie. Patrzcie na SP500. Ciekawe co się stanie na poziomie 2421. To wyło ważne wsparcie, które może zmienić się w opór. Moim zdaniem będzie jak z poziomem 50% fibo troche wyżej. Zrobi się z tego opór a potem wszyustko walnie w dół.
-- Dodano: 07 lip 2017, 23:08 --
.
.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
To zaraz na otwarciu rynku ładuj tłuste s na real konto i gotowe jak to takie proste i pewneŚwieżak44 pisze:DAX-a wyciągnęli za uszy amerykanie. Patrzcie na SP500. Ciekawe co się stanie na poziomie 2421. To wyło ważne wsparcie, które może zmienić się w opór. Moim zdaniem będzie jak z poziomem 50% fibo troche wyżej. Zrobi się z tego opór a potem wszyustko walnie w dół.
.

The only way is up
Ale na demo niech stestuje czy działa jak złapał szczyt w kryzysie zawsze będzie mógł powiedzieć a nie mówiłemTsunamiPL pisze:To zaraz na otwarciu rynku ładuj tłuste s na real konto i gotowe jak to takie proste i pewneŚwieżak44 pisze:DAX-a wyciągnęli za uszy amerykanie. Patrzcie na SP500. Ciekawe co się stanie na poziomie 2421. To wyło ważne wsparcie, które może zmienić się w opór. Moim zdaniem będzie jak z poziomem 50% fibo troche wyżej. Zrobi się z tego opór a potem wszyustko walnie w dół.
.
Nauka nauka nauka....... 

Twój problem drogi kolego polega na tym, że próbujesz udowodnić, że on jest kiepski, a Ty lepszy.d4mian7 pisze:A co to ja w jego dowodzie siedze? Lolfacet sam sie wystawia na krytykę. Swoją butą i pewnością siebie. Niech tak nie kozaczy to nikt sie nie bedzie czepiał. Taka psychologia::)
Prawda jest jednak bardziej brutalna, ale jej nie rozumiesz.
Uda się fuksem coś zarobić i już piejesz z zachwytu co to to nie jesteś i gasisz innych, a pewnie umoczyłeś już dużo pieniążków na fX. I wiem, że mam rację

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
-
- Fanatyk
Jeżeli piszecie że giełdy chwilowo uratowane, hmm
to złoto w dół,
ciekaw jestem co macie na swoją obrone,
Przemek to wiem że EU power
to złoto w dół,
ciekaw jestem co macie na swoją obrone,
Przemek to wiem że EU power

- fx-technik
- Fanatyk
______________________________________________________________________________________________________
______________________________________________________________________________________________________
Ci, którzy nie rozumieją, proszeni są o zapoznanie się z filmem instruktażowym,
do którego link jest w wątku Dadas Day Trading reloaded - link w stopce.
Zastrzeżenia:
Trading, spekulacja i inwestycje w instrumenty finansowe łączy się z ryzykiem utraty kapitału, a nawet z ryzykiem
bilansu ujemnego. Moje analizy, systemy, metodologie i opinie nie stanowią porady, sygnału, zalecenia, ani żadnej
innej formy usługi mogącej wywołać skutki prawne.
Moje narzędzia, filmy, oraz inne dzieła pisane i nagrywane stanowią moją własność intelektualną, i mogą być
rozpowszechniane wyłącznie bezpłatnie, pod warunkiem, że udostępniłem je publicznie, a w szczególności
kod źródłowy mq4.
-- Dodano: 08 lip 2017, 16:15 --
Obecnie rynek EURUSD jest na poziomie Fibonacci Retracement 61,8% rynku spadkowego.
Widać to dokładbie na tle świec rocznych. Możemy się spodziewać wkrótce odwrócenia trendu i spadków. ______________________________________________________________________________________________________
Ci, którzy nie rozumieją, proszeni są o zapoznanie się z filmem instruktażowym,
do którego link jest w wątku Dadas Day Trading reloaded - link w stopce.
Zastrzeżenia:
Trading, spekulacja i inwestycje w instrumenty finansowe łączy się z ryzykiem utraty kapitału, a nawet z ryzykiem
bilansu ujemnego. Moje analizy, systemy, metodologie i opinie nie stanowią porady, sygnału, zalecenia, ani żadnej
innej formy usługi mogącej wywołać skutki prawne.
Moje narzędzia, filmy, oraz inne dzieła pisane i nagrywane stanowią moją własność intelektualną, i mogą być
rozpowszechniane wyłącznie bezpłatnie, pod warunkiem, że udostępniłem je publicznie, a w szczególności
kod źródłowy mq4.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
-
- Fanatyk
EURUSD
Wykres tygodniowy sugerujacy wzrosty po formacji kontynuacji trendu,
alt. IMO wisielec
poziom 86.xx fibo ostatnich spadków,
korekta płaska od 1.03
Do ewentualnych spadków nalezałoby wybijac kolejne poziomy i wsparcia w dół,
wiec napewno nie od razu w poniedziałek
-- Dodano: 08 lip 2017, 19:36 --
przypomniałem sobie
Nie chcesz ze mną to musiałem sam,
USDJPY
Jeżeli uznać na miesiecznym ten wzrost jako układ 5cio FE
to korekta tego impulsu -tak dużego impulsu,!!
zawiera zmienność lub złozoność samych w sobie korekt, ...
Wykres tygodniowy sugerujacy wzrosty po formacji kontynuacji trendu,
alt. IMO wisielec
poziom 86.xx fibo ostatnich spadków,
korekta płaska od 1.03
Do ewentualnych spadków nalezałoby wybijac kolejne poziomy i wsparcia w dół,
wiec napewno nie od razu w poniedziałek
-- Dodano: 08 lip 2017, 19:36 --
Sławek, chybaczyjawiem pisze:No fajnie a powiesz na jakiej podstawie tak twierdzisz?Tomasz196407 pisze:Wzrosty bedą, jest okczyjawiem pisze:Ewentualne większe wzrosty na Uj w perspektywie kilkutygodniowej kłócą mi się z tym, że dolar się osłabia i indeksy korygują. Reasumując na razie tego nie widzę ale sytuacja jak zawsze może się zmienić.
Pozdrawiam Cie

przypomniałem sobie
Nie chcesz ze mną to musiałem sam,
USDJPY
Jeżeli uznać na miesiecznym ten wzrost jako układ 5cio FE
to korekta tego impulsu -tak dużego impulsu,!!
zawiera zmienność lub złozoność samych w sobie korekt, ...
Ostatnio zmieniony 08 lip 2017, 20:43 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.