DayTrading: Piątek 07.07.2017
Re: DayTrading: Piątek 07.07.2017
Ale parabolic jest spoko. Daje rade wycisnąć troche pipsow
Jeśli chodzi o fat finger na srebrze dziś w nocy to mnie dojechali. Smuteczek.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 07 lip 2017, 18:45 przez m-r70, łącznie zmieniany 1 raz.
Najlepszy sposób, by przewidzieć trendy, to je tworzyć...
Szkoda:/ kupa kasy. Teraz trzeba sie odkuc.m-r70 pisze:Jeśli chodzi o fat finger na srebrze dziś w nocy to mnie dojechali. Smuteczek.
-- Dodano: 07 lip 2017, 18:50 --
Wczoraj Dadas pisał ze nie widzi wzrostów na kangurze (zeby nie było nie pisze ze dawał sygnał) a kangur poszedł w gore. Kolejny kamyk do koszyka. Śmiem twierdzić ze Dadas nie ma
Pojęcia o kierunku ceny. On gra jedynie na reakcje ceny. Na refleks. Jak na maszynach w kasynie
Nic się nie dzieje. Po prostu oddałem grubym część tego co u nich zarobiłem. Ale mimo wszystko to było nie fair.
-
- Fanatyk
To jeszcze mało-pokazujesanto pisze:tomek a co tam kreski są ważne trzeba pokazywać bo może ktoś skorzysta pokazywałem tu daxa dlaczego trzeba sprzedać w ok 945, dało rady kreski z wczoraj nie moje ale mazianie moje ( jak zauważyliście lubię maziać)
Co do Payrollsów powinno się to tak rozegrać co przemek z tomkiem widzieli ...
co do UJ to ja bardziej patrzę na linie najmniejszego oporu

albo Krzysiek bywa tu jak "dzwony biją"
i nie wie co kolega tu Mazia?
Krzychu wazne sa dwie rzeczy i Ty to wiesz najlepiej bo i to robisz
-analiza
-prowadzenie trejdu
Co do UJ, pewnie tak jak piszesz najmniejszy opór!, i trzeba pokazywać!! ale co? to tak jak u nas na FB?
Napewno ja tak nie zrobie i niechce, mam juz nauczke za jednego człeka,
Czyjawiem przyszedł sporadycznie na forum i od razu pokaz mi dlaczego tak uwazasz
Ja klikakrotnie wstawiałem swoje analizy i na UJ i GJ i indeks jena,
więc nie zamierzam specjalnie dla kolegi robić wyjątek,
Polecam historie i przejrzenie watków o pytanym instrumencie.
Ostatecznie mozemy przedyskutowac wszystko grzecznosciowo na priv
Ostatnio zmieniony 07 lip 2017, 19:09 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
Widze ze nie używasz żadnych wskaźników? Mylę sie?:)m-r70 pisze:Nic się nie dzieje. Po prostu oddałem grubym część tego co u nich zarobiłem. Ale mimo wszystko to było nie fair.
A co tak wsiadłeś na Dadasa ? CO chwila tylko że się nie zna itp. Facet jest trudny to fakt, ale należy mu się trochę szacunku chociażby z racji wieku...d4mian7 pisze:
Wczoraj Dadas pisał ze nie widzi wzrostów na kangurze (zeby nie było nie pisze ze dawał sygnał) a kangur poszedł w gore. Kolejny kamyk do koszyka. Śmiem twierdzić ze Dadas nie ma
Pojęcia o kierunku ceny. On gra jedynie na reakcje ceny. Na refleks. Jak na maszynach w kasynie
Mam kilka. Ale to tylko wskaźniki. Kieruję się innymi rzeczami. Prtscr jest mylący bo nie handluję na co dzień na MT4. Mam inne rozwiązania.
A co to ja w jego dowodzie siedze? Lol
facet sam sie wystawia na krytykę. Swoją butą i pewnością siebie. Niech tak nie kozaczy to nikt sie nie bedzie czepiał. Taka psychologia::)
-- Dodano: 07 lip 2017, 19:08 --

-- Dodano: 07 lip 2017, 19:08 --
Zdradzisz jakies?:)m-r70 pisze:Mam kilka. Ale to tylko wskaźniki. Kieruję się innymi rzeczami. Prtscr jest mylący bo nie handluję na co dzień na MT4. Mam inne rozwiązania.
Tomek wiesz doskonale jak wiele kresek wrzucam ... i jak czasem jestem uparty... a nawi to raz na dwa trzy dni przeglądam bo wiem że tu piszesz, dzwony biją na koniec tygodnia... i świętowanieTomasz196407 pisze:To jeszcze mało-pokazujesanto pisze:tomek a co tam kreski są ważne trzeba pokazywać bo może ktoś skorzysta pokazywałem tu daxa dlaczego trzeba sprzedać w ok 945, dało rady kreski z wczoraj nie moje ale mazianie moje ( jak zauważyliście lubię maziać)
Co do Payrollsów powinno się to tak rozegrać co przemek z tomkiem widzieli ...
co do UJ to ja bardziej patrzę na linie najmniejszego oporu![]()
albo Krzysiek bywa tu jak "dzwony biją"
i nie wie co kolega tu Mazia?
Krzychu wazne sa dwie rzeczy i Ty to wiesz najlepiej bo i to robisz
-analiza
-prowadzenie trejdu
goły wykres wystarcza
Co do wyznaczania kierunku .... zawsze trafię tylko czasem dzień za wcześnie

Nauka nauka nauka.......