DayTrading: Piątek 07.07.2017
Re: DayTrading: Piątek 07.07.2017
Indeksy w dalszym ciągu niegrywalne. Ide poodychac świeżym powietrzem. 

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
-
- Fanatyk
marian nie podglądaj mi wykresuxhDog pisze:xhDog pisze:No złotko jeszcze troszkę
O dzięki marian

Ewentualne większe wzrosty na Uj w perspektywie kilkutygodniowej kłócą mi się z tym, że dolar się osłabia i indeksy korygują. Reasumując na razie tego nie widzę ale sytuacja jak zawsze może się zmienić.
-
- Fanatyk
Wzrosty bedą, jest okczyjawiem pisze:Ewentualne większe wzrosty na Uj w perspektywie kilkutygodniowej kłócą mi się z tym, że dolar się osłabia i indeksy korygują. Reasumując na razie tego nie widzę ale sytuacja jak zawsze może się zmienić.
Pozdrawiam Cie
Nie jestem marian, tak tylko napisałemTomasz196407 pisze:marian nie podglądaj mi wykresuxhDog pisze:xhDog pisze:No złotko jeszcze troszkę
O dzięki marian

trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
No fajnie a powiesz na jakiej podstawie tak twierdzisz?Tomasz196407 pisze:Wzrosty bedą, jest okczyjawiem pisze:Ewentualne większe wzrosty na Uj w perspektywie kilkutygodniowej kłócą mi się z tym, że dolar się osłabia i indeksy korygują. Reasumując na razie tego nie widzę ale sytuacja jak zawsze może się zmienić.
Pozdrawiam Cie
-
- Fanatyk
Tak powiem, napiszeczyjawiem pisze:No fajnie a powiesz na jakiej podstawie tak twierdzisz?Tomasz196407 pisze:Wzrosty bedą, jest okczyjawiem pisze:Ewentualne większe wzrosty na Uj w perspektywie kilkutygodniowej kłócą mi się z tym, że dolar się osłabia i indeksy korygują. Reasumując na razie tego nie widzę ale sytuacja jak zawsze może się zmienić.
Pozdrawiam Cie
pokaz alternatywe!!
-- Dodano: 07 lip 2017, 16:43 --
Xdog wczoraj nasz kolega pisał o prostocie strategii ,
tak to na złocie az kłuje w oczy
i szkoda czasu opisywac to
Niektórymi parami walutowymi to powinna zając sie prokuratura
tomek a co tam kreski są ważne trzeba pokazywać bo może ktoś skorzysta pokazywałem tu daxa dlaczego trzeba sprzedać w ok 945, dało rady kreski z wczoraj nie moje ale mazianie moje ( jak zauważyliście lubię maziać)
Co do Payrollsów powinno się to tak rozegrać co przemek z tomkiem widzieli ...
co do UJ to ja bardziej patrzę na linie najmniejszego oporu
Co do Payrollsów powinno się to tak rozegrać co przemek z tomkiem widzieli ...
co do UJ to ja bardziej patrzę na linie najmniejszego oporu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nauka nauka nauka....... 

Wiedziałem że ich wyciąiągną choćby za uszy. Udany trejd na koniec trudnego tygodnia. Teraz trzeba w weekend to wszystko ogarnąć i przeanalizować. Co się sprawdza, jakie błędy itd.. Ten parabolic + świeczki z volumenem to nowe elementy. Całkiem nieźłe.
-- Dodano: 07 lip 2017, 18:28 --

-- Dodano: 07 lip 2017, 18:28 --
Ostatnio na srebrze mieli niezłą niespodziankę w nocy. Powinna to co najmniej komisja śledcza zbadać.d4mian7 pisze:Niektórymi parami walutowymi to powinna zając sie prokuratura

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.