MT4harymilloki pisze:Panie FXtechnik a powiedz mi z jakiej ty korzystasz platformy tranzakcyjnej ? Jesli te scr sa robione z niej ?
Tak, te screeny są z platformy MT4 - PPM

MT4harymilloki pisze:Panie FXtechnik a powiedz mi z jakiej ty korzystasz platformy tranzakcyjnej ? Jesli te scr sa robione z niej ?
Mogą chcieć skończyć kwartał i półrocze wysoko, a nawet bardzo wysoko - dzisiaj koniec miesiąca.Świeżak44 pisze:Sapina chyba zaraz na południe poleci. Mam jeden sygnał na spadki. Zaraz zretestują wsparcie od dołu..
Nie ma co zgadywać tylko trzeba śledzić sytuację na M1. Jak tylko odejdę od kompa to jest SL, jak skalpuje na bieżąco to jakoś dobrze idzie. Na m1 jednak sporo widac i na pewno wcześniej niż na innych interwałach.TsunamiPL pisze:Mogą chcieć skończyć kwartał i półrocze wysoko, a nawet bardzo wysoko - dzisiaj koniec miesiąca.Świeżak44 pisze:Sapina chyba zaraz na południe poleci. Mam jeden sygnał na spadki. Zaraz zretestują wsparcie od dołu..
Oczywiście mogą myśleć, że my tak myślimy i skończą nisko![]()
Lubie elementy dodatkowe w tradingu niż tylko wykres.
Nie patrz na M1. Nawet o tym nie myśl.Świeżak44 pisze:Nie ma co zgadywać tylko trzeba śledzić sytuację na M1. Jak tylko odejdę od kompa to jest SL, jak skalpuje na bieżąco to jakoś dobrze idzie. Na m1 jednak sporo widac i na pewno wcześniej niż na innych interwałach.TsunamiPL pisze:Mogą chcieć skończyć kwartał i półrocze wysoko, a nawet bardzo wysoko - dzisiaj koniec miesiąca.Świeżak44 pisze:Sapina chyba zaraz na południe poleci. Mam jeden sygnał na spadki. Zaraz zretestują wsparcie od dołu..
Oczywiście mogą myśleć, że my tak myślimy i skończą nisko![]()
Lubie elementy dodatkowe w tradingu niż tylko wykres.