Tolmonnika pisze:nie mam czego umoczyć chyba że ( SKS) już jestem na + (s/l)fx-technik pisze:No to dziś:
Świeżak umoczy, Tolmonnika umoczy, Harrymiloki zarobi.

nie przejmuj sie rób swoje

Dwaj zgryźliwi tetrycy
Tolmonnika pisze:nie mam czego umoczyć chyba że ( SKS) już jestem na + (s/l)fx-technik pisze:No to dziś:
przygadał kocioł ........Tomasz196407 pisze:Tolmonnika pisze:nie mam czego umoczyć chyba że ( SKS) już jestem na + (s/l)fx-technik pisze:No to dziś:
Świeżak umoczy, Tolmonnika umoczy, Harrymiloki zarobi.![]()
nie przejmuj sie rób swoje
Dwaj zgryźliwi tetrycy
No to obaj zarobiliśmy bo ja wytrzymałem tą korektę i teraz +2k. A co do łamania ustalonych zasad to witaj w klubieswiadomy pisze:A ja sprzedałem,któryś z nas zarobiŚwieżak44 pisze:Na razie jeden błąd, a zasadniczo 2. Wejście na niedokończonej świecze ( a mam w stopce przykazaniei za krótki SL jednocześnie. Reszta w miare OK. Może cos z tego bedzie.
-- Dodano: 30 cze 2017, 10:38 --
Znowu kupiłem. Uważam że to mała korekta teraz.Nawet już mi wcześniej zamknęło po 12406.Pozdrawiam.
-- Dodano: 30 cze 2017, 10:53 --
Skalpowanie idzie mi dobrze zwłaszcza w początkowym okresie rozchwiania rynku.Gubi mnie najczęściej zbytnia pazerność no i łamanie ustalonych przez siebie zasad co ma z tym duży związek.Tylko że średnio mam 7 dni tłustych a na 8 coś spartolę....swiadomy pisze:A ja sprzedałem,któryś z nas zarobiŚwieżak44 pisze:Na razie jeden błąd, a zasadniczo 2. Wejście na niedokończonej świecze ( a mam w stopce przykazaniei za krótki SL jednocześnie. Reszta w miare OK. Może cos z tego bedzie.
-- Dodano: 30 cze 2017, 10:38 --
Znowu kupiłem. Uważam że to mała korekta teraz.Nawet już mi wcześniej zamknęło po 12406.Pozdrawiam.
Zapomniałeś o mnie.fx-technik pisze:No to dziś:
Oj, żeby cię nie pokarało!Świeżak44 pisze:Zapakowani w L??? To jedziemy na północ!