Stomper

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
kubek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kubek »

Jak pisalem wczesniej, wczoraj zlapal 2 sl. W ogole teraz zauwazylem, ze przy zysku mala literowka :D. Niestety zysk z dzisiejszej nocy to nie 250 a 150, niemniej od czwarkowej nocy (i nie grajac w piatek) w sumie 209$ na plus (depo 400$)

Dark_kNight
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Dark_kNight »

davit a u Ciebie jak poszło z tym SL 100?

Awatar użytkownika
davit
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: davit »

Dark_kNight pisze:davit a u Ciebie jak poszło z tym SL 100?
opisałem wczesniej :)

Dark_kNight
Gaduła
Gaduła

mhm a zysk? Bo na SL 250 zadnej stratnej, a 30 na plus... Zastanawiam sie nad wprowadzeniem mniejszego SL bo poniedziałek dał w tyłek...

kubek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kubek »

wydaje mi sie ze sl 25 jest dosc optymalne. W poniedzialek uderzyl 2 sl (co nie zdarza sie czesto), ale czesc nadrobil juz tej samej nocy, a reszte na poczatku nastepnej. Nie jest to zatem wartosc za duza, a 20 wydaje mi sie byc ciut za cisano

Dark_kNight
Gaduła
Gaduła

czy ktoś wie od kiedy ten EA działa?

vipovsky
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: vipovsky »

na fx pro spread 30 pipsow uwaga wiec. istnieje mozliwosc wpisania dodatkowego wiersza tak aby stomper dzialal tylko na spredzie 2 pispsy (20)

Awatar użytkownika
MrYogi
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: MrYogi »

A ja mam takie spostrzeżenie z tego co widzę po wynikach. Jeśli pozycja nie jest zamknięta po 10-15 minutach d otwarcia to jej wynik to totolotek cy to będzie plus czy minus.
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein

Awatar użytkownika
Jekert
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jekert »

MrYogi pisze:A ja mam takie spostrzeżenie z tego co widzę po wynikach. Jeśli pozycja nie jest zamknięta po 10-15 minutach d otwarcia to jej wynik to totolotek cy to będzie plus czy minus.
Zgadzam się z Tobą @MrYogi. Zastanawia mnie inna rzecz - dlaczego zdarza się, iż mimo ustawienia MPV dość nisko Stomper czasem nie zamyka, tylko czeka na TP. Wtedy cofa się cena i łapie SL.

A tak na marginesie to ten EA jest gigant. Przez tę noc zrobił ponad 70%, przy 0.5 lota (17 transakcji, 2 SL, 2 TP).
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Awatar użytkownika
davit
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: davit »

Jekert pisze:
MrYogi pisze:A ja mam takie spostrzeżenie z tego co widzę po wynikach. Jeśli pozycja nie jest zamknięta po 10-15 minutach d otwarcia to jej wynik to totolotek cy to będzie plus czy minus.
Zgadzam się z Tobą @MrYogi. Zastanawia mnie inna rzecz - dlaczego zdarza się, iż mimo ustawienia MPV dość nisko Stomper czasem nie zamyka, tylko czeka na TP. Wtedy cofa się cena i łapie SL.

A tak na marginesie to ten EA jest gigant. Przez tę noc zrobił ponad 70%, przy 0.5 lota (17 transakcji, 2 SL, 2 TP).
jakie masz ustawienia :?:

ODPOWIEDZ