Stomper
-
- Gaduła
-
- Gaduła
-
- Gaduła
Zgadzam się z Tobą @MrYogi. Zastanawia mnie inna rzecz - dlaczego zdarza się, iż mimo ustawienia MPV dość nisko Stomper czasem nie zamyka, tylko czeka na TP. Wtedy cofa się cena i łapie SL.MrYogi pisze:A ja mam takie spostrzeżenie z tego co widzę po wynikach. Jeśli pozycja nie jest zamknięta po 10-15 minutach d otwarcia to jej wynik to totolotek cy to będzie plus czy minus.
A tak na marginesie to ten EA jest gigant. Przez tę noc zrobił ponad 70%, przy 0.5 lota (17 transakcji, 2 SL, 2 TP).
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
jakie masz ustawieniaJekert pisze:Zgadzam się z Tobą @MrYogi. Zastanawia mnie inna rzecz - dlaczego zdarza się, iż mimo ustawienia MPV dość nisko Stomper czasem nie zamyka, tylko czeka na TP. Wtedy cofa się cena i łapie SL.MrYogi pisze:A ja mam takie spostrzeżenie z tego co widzę po wynikach. Jeśli pozycja nie jest zamknięta po 10-15 minutach d otwarcia to jej wynik to totolotek cy to będzie plus czy minus.
A tak na marginesie to ten EA jest gigant. Przez tę noc zrobił ponad 70%, przy 0.5 lota (17 transakcji, 2 SL, 2 TP).