DayTrading: Poniedziałek 26.06.2017
Re: DayTrading: Poniedziałek 26.06.2017
Odrobiłem prawie wszystkie straty z rana solidną S-ką, ale muszę się zastanowić dlaczego wywozili mnie rano. Miałem 3 sygnały na S, ale takie zbyt wyraźne , przesadzone. Ale podbijali chamsko za każdym razem do góry i łapałem SL.. Muszę znaleźć jakiś posób jak je odróżnić te setupy, bo są trochę inne.
Ostatnio zmieniony 26 cze 2017, 18:27 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 1 raz.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
- pl-samurai
- Pasjonat
Na Edku znowu jestesmy w punkcie wyjscia.
- fx-technik
- Fanatyk
Po prostu, pchałeś się pod pędzącą maszynę.Świeżak44 pisze:Odrobiłem prawie wszystkie straty z rana solidną S-ką, ale muszę się zastanowić dlaczego wywozili mnie rano. Miałem 3 sygnały na S, ale takie zbyt wyraźne , przesadzone. Ale podbijali chamsko za każdym razem do góry i łapałem SL.. Muszę znaleźć jakiś posób jak je odróżnić te setupy, bo są trochę inne.
6 godzin praktycznie bez pullbacków, a ty jakieś sygnały wymyślasz.
-- Dodano: 26 cze 2017, 18:54 --
Sygnałem jest ten pin H1 odbity od wsparcia.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Świeżak44 czy ty całymi dniami siedzisz przed monitorem i w niego patrzysz grając na interwale minutowym ?
The candles are telling a story, learn how to read it.
Ma ktoś linka do Draghiego?
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Tak, próbuję opracować system na M1 na DAX-e. To jest oparte o średnie, bollingery, trochę na PA oraz na fibo na wiekszych interwałach typu H1. Ciekawie to wygląda.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
- harymilloki
- Maniak
Wydaje mi sie czy ten Draghi nie przemawia
?

"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
Świeżak44 pisze:Tak, próbuję opracować system na M1 na DAX-e. To jest oparte o średnie, bollingery, trochę na PA oraz na fibo na wiekszych interwałach typu H1. Ciekawie to wygląda.
Dla ułatwienia .... w internetach masz takie systemy ładnie opisane .... z backtestami półrocznymi... Znam gościa który sobie ładnie radzi ... sys na m1

na teraz kabel el siedzi od 1,2715 .. od kilkunastu minut

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nauka nauka nauka....... 

Ropa ostro sie trzyma
-
- Fanatyk
santo pisze:Świeżak44 pisze:Tak, próbuję opracować system na M1 na DAX-e. To jest oparte o średnie, bollingery, trochę na PA oraz na fibo na wiekszych interwałach typu H1. Ciekawie to wygląda.
Dla ułatwienia .... w internetach masz takie systemy ładnie opisane .... z backtestami półrocznymi... Znam gościa który sobie ładnie radzi ... sys na m1fibo nie potrzebny ustawy sobie znajdź. Wiedza za free więc poszukaj
![]()
na teraz kabel el siedzi od 1,2715 .. od kilkunastu minutjak przewali opór z m5 to droga wolna buy stopjuż czeka