na eurnzd też bez zmian na obecną chwilę zgodnie z planem z piątku
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p871900
DayTrading: Poniedziałek 26.06.2017
Re: DayTrading: Poniedziałek 26.06.2017
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
- Fanatyk
Ropa też ten zwierzKermit pisze:na eurnzd też bez zmian na obecną chwilę zgodnie z planem z piątku
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p871900

http://forex-nawigator.biz/forum/post87 ... ml#p871609

bluu a mnie sie to podoba
tak jak tysiacom co innego w Polsce i na swiecie
- fx-technik
- Fanatyk
To jest opinia - nie sygnał.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Trzeci sygnał dla spadków, a DAX nie spada.. Dziwne. Coś ta moja metoda oszukuje?
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
- fx-technik
- Fanatyk
Ja nie widzę żadnego...Świeżak44 pisze:Trzeci sygnał dla spadków, a DAX nie spada.. Dziwne. Coś ta moja metoda oszukuje?
Na razie Byki pompują bańkę.
-- Dodano: 26 cze 2017, 12:43 --
Nie ma metody. Dobre dane z Niemiec. S&P też wyciągają. W tym tygodniu sporo przemówień prezesów banków centralnych co może mieć wpływ na indeksy. Ten tydzień jest ostatnim w miesiącu i ostatnim w II kwartale. Wyciągają indeksy.
Świeżak44 pisze:Trzeci sygnał dla spadków, a DAX nie spada.. Dziwne. Coś ta moja metoda oszukuje?
gdzie ty to masz? m1?
Niezależnie od dzisiejszej zmyłki , podtrzymuje swoja prognozę sprzed miesiąca. Wg. mnie czerwiec był ostatnim miesiącem hossy i ostatnim miesiącem piątej fali.
Na 100% nic nie jest pewne i może ta fala potrwać nawet miesiąc czy dwa dłużej, ale warto mieć na uwadze, że nie koniecznie. Poważne spadki mogą się zacząć lada chwila, choć pewnie nie przed końcem czerwca czyli końcem kwartału.
Jak widać nie jest to idealny układ, bo piąta fala trwa dwa miesiące dłużej niż pierwsza, a przy tym pierwsza ma nieco większa wartość. Aby wartość się zrównała to SnP powinien zrobić high na 2471.MarioDM pisze: Pierwsza fala trwała od marca 2009 do kwietnia 2010. Trwała 14 miesięcy i miała wartość około 550 pkt.
Piąta fala trwa od marca 2016 do czerwca 2017. Okres jest odrobine dłuższy bo trwa 16 miesięcy . Wartość tej fali ma około 520 pkt. Liczę od low do high.
Czas trwania jest zbliżony i wartość również.
Na 100% nic nie jest pewne i może ta fala potrwać nawet miesiąc czy dwa dłużej, ale warto mieć na uwadze, że nie koniecznie. Poważne spadki mogą się zacząć lada chwila, choć pewnie nie przed końcem czerwca czyli końcem kwartału.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
konsolidacja może być kontynuowana.
wydźwięk na tym interwale jednak jest niedźwiedzi, o czym świadczy poruszanie się kursu pod zieloną taśmą
wydźwięk na tym interwale jednak jest niedźwiedzi, o czym świadczy poruszanie się kursu pod zieloną taśmą
- fx-technik
- Fanatyk
Sygnały są zawsze prawdziwe.Fraktal pisze:gdzie ty to masz? m1?Świeżak44 pisze:Trzeci sygnał dla spadków, a DAX nie spada.. Dziwne. Coś ta moja metoda oszukuje?
Tylko, że zasięgi ruchu po tych sygnałach są różne.
Dlatego sygnały należy brać z wyższych Tf, gdzie zasięgi typowe są większe.