DayTrading: Wtorek 20.06.2017
Re: DayTrading: Wtorek 20.06.2017
Chyba wykrakałem. Wczoraj faktycznie był dzień dziecka, a dziś bysie dostają wpierdulu. Na jeszcze nie zamkniętych świeczkach H4 już są sygnały sell na Russell, SnP i Dax, a na Nasdaq prawie . Liczyłem na małą cofkę na Russellu, aby ponownie łyknąć szorta, ale nic z tego. W takim razie poczekam z dzień lub dwa na sygnał sell na D1 i wtedy łyknę szorta na małej cofce.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Jedno DAX-owi trzeba przyznać.. Mają rozmach sk...ny.
A teraz nawrotka.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
- F-You Money
- Pasjonat
Kanały ładnie wyglądają i są kolorowe, tylko jak bez wskazań instrumentalnych wskaźników typu góra/dół, siły czy innych wyprzedzających określić kierunek ruchu ceny w takim kanale, gdy amplituda, że hoho od bandy do bandy 

na rzeźniku jeszcze nie ma sygnału nawrotu, a wygląda identyko jak DAX m5, GBP/JPY jakby jeszcze miał po testować dołkiŚwieżak44 pisze:Jedno DAX-owi trzeba przyznać.. Mają rozmach sk...ny.A teraz nawrotka.
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
Dax s ?:) Biedny Tsunam 

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
-
- Fanatyk
Jak znam życie na nawigatorze to wyszedł z tegoPipsKong pisze:Dax s ?:) Biedny Tsunam

- nowy joker
- Pasjonat
S&p 500 od wczoraj
Na ropie zjechali do żelbetonowego wsparcia, o czym pisałem belonowi. Kupujemy czy czekamy? http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p870794 Mam nowe depo 

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
- fx-technik
- Fanatyk
Było S: Pips, ty źle myślisz, to nie te czasy, że jak leciało, to 400 pips minimum.PipsKong pisze:Dax s ?:) Biedny Tsunam
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Nie zapomnij dodać, że zyskiem o wielkości dniowkiTomasz196407 pisze:Jak znam życie na nawigatorze to wyszedł z tegoPipsKong pisze:Dax s ?:) Biedny Tsunam

-- Dodano: wtorek 20 cze 2017, 19:26 --
Takie myślenie kończy się bardzo często stratami. Sam tak czasem robię, więc wiem o czym mówię.Świeżak44 pisze:Na ropie zjechali do żelbetonowego wsparcia, o czym pisałem belonowi. Kupujemy czy czekamy? http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p870794 Mam nowe depo

Na ropie nie udało mi się zabrać ze spadkami przy cenie 50, a przy 47 pękałem wejść na szorta. W chwili obecnej ropa jest w trendzie spadkowym i owszem mocno już zmęczonym. Stochastic na dniach leży nisko, więc jest szansa, że Pipskong będzie miał trochę wytchnienia, ale ... ropa jest wredna i branie teraz longów to spore ryzyko, gdyż ropa lubi w takich sytuacjach po krotkiej konsolidacji walnąć jeszcze z dolara lub dwa.
Trust no bit**es.
-
- Fanatyk
Ci najwieksi(Smart mon) zrobili z tego 1d3fx-technik pisze:Było S: Pips, ty źle myślisz, to nie te czasy, że jak leciało, to 400 pips minimum.PipsKong pisze:Dax s ?:) Biedny Tsunam
KOng potrafiłbys tak

------------------------------------
kanały imo rysuje po strukturach
-jeden był zacieniony F.A i B
drugi boczny wychodzi jako F.C
Grzesia naszego melodie

https://www.mixcloud.com/brianserato7/vm-43/
Ostatnio zmieniony 20 cze 2017, 19:46 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 2 razy.