edek D1 nic się nie stało ?
Ostatni raz się zapytam: jeżeli ktoś twierdzi, że zarabia na FX i nie POTWIERDZA tego w JAKIKOLWIEK SPOSÓB to pytanie o potwierdzenie to jest nadmiar testosteronu?navik pisze:Ależ tu sie atmosfera zagęściłaile nieporozumień i wszechobecny nadmiar testosteronu
![]()
.... Panowie ... luz ... WEEKEND jest
![]()
ODPOCZNIJCIE OD FOREXU !!!
Słabo, za mało kresek. Teraz ropa dla kolegi belon. 45,71 - żelbetonowe wsparcie. Dobre miejsce na L.belon pisze: I EU to samo ale wersja dla kolegi Świeżak44:
pzdr
...
Dżizas, Świeżak: ju ar de best!!!Świeżak44 pisze:Słabo, za mało kresek. Teraz ropa dla kolegi belon. 45,71 - żelbetonowe wsparcie. Dobre miejsce na L.belon pisze: I EU to samo ale wersja dla kolegi Świeżak44:
pzdr
...
Dzięki. Przynajmniej w ilości kresek jestem najlepszy.belon pisze:Dżizas, Świeżak: ju ar de best!!!Świeżak44 pisze:Słabo, za mało kresek. Teraz ropa dla kolegi belon. 45,71 - żelbetonowe wsparcie. Dobre miejsce na L.belon pisze: I EU to samo ale wersja dla kolegi Świeżak44:
pzdr
...
Szacun.
pzdr
Ostatni raz się zapytam: jeżeli ktoś twierdzi, że zarabia na FX i nie POTWIERDZA tego w JAKIKOLWIEK SPOSÓB to pytanie o potwierdzenie to jest nadmiar testosteronu?belon pisze:navik pisze:Ależ tu sie atmosfera zagęściłaile nieporozumień i wszechobecny nadmiar testosteronu
![]()
.... Panowie ... luz ... WEEKEND jest
![]()
ODPOCZNIJCIE OD FOREXU !!!
Trochę zmieniłem twój skrin, poprzestawiałem ale chyba tylko jedną albo dwie kreski.Świeżak44 pisze:Słabo, za mało kresek. Teraz ropa dla kolegi belon. 45,71 - żelbetonowe wsparcie. Dobre miejsce na L.belon pisze: I EU to samo ale wersja dla kolegi Świeżak44:
pzdr
...