edek D1 nic się nie stało ?
DayTrading: Piątek 16.06.2017
Re: DayTrading: Piątek 16.06.2017
w stylu jedna kreska
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 17 cze 2017, 23:12 przez Jones, łącznie zmieniany 1 raz.
Pamiętaj, że twoim celem jest grać dobrze, a nie grać często. Alexander Elder
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones
Ależ tu sie atmosfera zagęściła
ile nieporozumień i wszechobecny nadmiar testosteronu
.... Panowie ... luz ... WEEKEND jest
ODPOCZNIJCIE OD FOREXU !!!
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Ostatni raz się zapytam: jeżeli ktoś twierdzi, że zarabia na FX i nie POTWIERDZA tego w JAKIKOLWIEK SPOSÓB to pytanie o potwierdzenie to jest nadmiar testosteronu?navik pisze:Ależ tu sie atmosfera zagęściłaile nieporozumień i wszechobecny nadmiar testosteronu
![]()
![]()
================
To albo to jest forum sajenszfikszyn albo forum: opowiem ci bajkę, albo qufa nie wiem co?
Wrzuć jakiś wykres a nie komentuj bez sensu, że ci się coś zagęściło.
Ostatnio zmieniony 17 cze 2017, 23:28 przez belon, łącznie zmieniany 1 raz.
Słabo, za mało kresek. Teraz ropa dla kolegi belon. 45,71 - żelbetonowe wsparcie. Dobre miejsce na L.belon pisze: I EU to samo ale wersja dla kolegi Świeżak44:
pzdr
...
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Dżizas, Świeżak: ju ar de best!!!Świeżak44 pisze:Słabo, za mało kresek. Teraz ropa dla kolegi belon. 45,71 - żelbetonowe wsparcie. Dobre miejsce na L.belon pisze: I EU to samo ale wersja dla kolegi Świeżak44:
pzdr
...
Szacun.
pzdr
Wsparcie obronione: Dolar POWER!
-- Dodano: 17 cze 2017, 23:44 --
Ale znając ich rozmach na ropie to test 45.03 też jest możliwy.. W każdym razie w tych okolicach wielokrotnie kupowali, i tam zmierzają.
-- Dodano: 17 cze 2017, 23:46 --

-- Dodano: 17 cze 2017, 23:44 --
Ale znając ich rozmach na ropie to test 45.03 też jest możliwy.. W każdym razie w tych okolicach wielokrotnie kupowali, i tam zmierzają.
-- Dodano: 17 cze 2017, 23:46 --
Dzięki. Przynajmniej w ilości kresek jestem najlepszy.belon pisze:Dżizas, Świeżak: ju ar de best!!!Świeżak44 pisze:Słabo, za mało kresek. Teraz ropa dla kolegi belon. 45,71 - żelbetonowe wsparcie. Dobre miejsce na L.belon pisze: I EU to samo ale wersja dla kolegi Świeżak44:
pzdr
...
Szacun.
pzdr
Ostatni raz się zapytam: jeżeli ktoś twierdzi, że zarabia na FX i nie POTWIERDZA tego w JAKIKOLWIEK SPOSÓB to pytanie o potwierdzenie to jest nadmiar testosteronu?belon pisze:navik pisze:Ależ tu sie atmosfera zagęściłaile nieporozumień i wszechobecny nadmiar testosteronu
![]()
![]()
================
To albo to jest forum sajenszfikszyn albo forum: opowiem ci bajkę, albo qufa nie wiem co?
Wrzuć jakiś wykres a nie komentuj bez sensu, że ci się coś zagęściło.[/
Nie chodziło mi o Ciebie ... ogólnie na wątku dzis sporo zgrzytów ... to wszystko
Belon twoje kreski sa bardzo jasne i czytelne ( nawet dla mnie )
Ps. Ale Swiezak wrzuca cały czas kreski
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Trochę zmieniłem twój skrin, poprzestawiałem ale chyba tylko jedną albo dwie kreski.Świeżak44 pisze:Słabo, za mało kresek. Teraz ropa dla kolegi belon. 45,71 - żelbetonowe wsparcie. Dobre miejsce na L.belon pisze: I EU to samo ale wersja dla kolegi Świeżak44:
pzdr
...
pzdr
-- Dodano: ndz 18-06-2017, 0:07 --
...
No i zauważ, że ta dolna banda jest juz przebita , a na wykresie nie ma porządnego pinbara. Bez pinbara ropa nie pójdzie do góry
Czyli muszą niże jeszcze zejśc. Może zrobią fałszywkę szybkim zjazdem chociaż do tych 45,70 co mówiłem. Sam się szykuje na L, ale jeszcze za wcześnie.