DayTrading: Piątek 16.06.2017
- fx-technik
- Fanatyk
Re: DayTrading: Piątek 16.06.2017
Ja bardzo za swoje słowa przepraszam, ale taka osoba, która twierdzi, że coś jest niemożliwe,
bo jemu/jej to nie wychodzi, i na tej podstawie uważa, że nikomu innemu nie może wychodzić, jest
po prostu osobą głupią, niedojrzałą emocjonalnie, nie myślącą i do tego zarozumiałą.
Wszystkie cechy kogoś, kto nie może zarabiać w tradingu.
Osoba z takimi cechami nigdy nie będzie zarabiać na tradingu wykresów.
bo jemu/jej to nie wychodzi, i na tej podstawie uważa, że nikomu innemu nie może wychodzić, jest
po prostu osobą głupią, niedojrzałą emocjonalnie, nie myślącą i do tego zarozumiałą.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Wniosek jest jeden. Musicie wszyscy poczekać, aż ja nauczę się grać i zarabiać na FX.
Teraz znów pracuje nad nowym systemem ze średnimi, żeby wyeliminować gre intuicyjną. Jakby ktoś miał jakieś doświadczenie ze średimi to zapraszam. Wskaźniki już pogrzebałem.

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Gdyby ludzie nie wierzyli, że się uda to by tu nie siedzieli godzinami. Mam za sobą niejedno konto z zyskami. Ale 3 brokerów u których inwestowałem zrezygnowało z forexu niestety. PKO WBK i HFT. Obecnie mam od niedawna w XTB. I na razie nie ma się czym chwalić gdyż głównie long term.
A jaką osobą jest ten, który za nic nie chce potwierdzić tego co oświadcza? I w takiej istotnej kwestii jak zarabianie na fx?fx-technik pisze:Ja bardzo za swoje słowa przepraszam, ale taka osoba, która twierdzi, że coś jest niemożliwe,
Daj sobie spokój ze średnimi. Zbyt duzo fałszywych wejść bo średnie co przed chwilą sie skrzyżowały po 5 minutach z dala od siebie. Dobrze radze. Zreszta sam sie przekonasz po kilku zagraniachŚwieżak44 pisze:Wniosek jest jeden. Musicie wszyscy poczekać, aż ja nauczę się grać i zarabiać na FX.Teraz znów pracuje nad nowym systemem ze średnimi, żeby wyeliminować gre intuicyjną. Jakby ktoś miał jakieś doświadczenie ze średimi to zapraszam. Wskaźniki już pogrzebałem.
- fx-technik
- Fanatyk
Normalnym człowiekiem, który działa w granicach obowiązującego prawa.belon pisze:A jaką osobą jest ten, który za nic nie chce potwierdzić tego co oświadcza? I w takiej istotnej kwestii jak zarabianie na fx?fx-technik pisze:Ja bardzo za swoje słowa przepraszam, ale taka osoba, która twierdzi, że coś jest niemożliwe,
Powtórzę jeszcze raz, bo nadal nie dotarło to do ciebie:
Tobie nie muszę niczego udowadniać!
Jeżeli nadal uważasz, że muszę, to mi przedstaw podstawę prawną.
Jeżeli nie przedstawisz mi podstawy prawnej, to zamilcz, bo się błaźnisz.
-- Dodano: 17 cze 2017, 15:41 --
-- Dodano: 17 cze 2017, 15:43 --
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
I, jak pisałem na początku było o wszystkim, ale nic w temacie pytania.fx-technik pisze:Normalnym człowiekiem, który działa w granicach obowiązującego prawa.belon pisze:A jaką osobą jest ten, który za nic nie chce potwierdzić tego co oświadcza? I w takiej istotnej kwestii jak zarabianie na fx?fx-technik pisze:Ja bardzo za swoje słowa przepraszam, ale taka osoba, która twierdzi, że coś jest niemożliwe,
-- Dodano: 17 cze 2017, 15:41 --
-- Dodano: 17 cze 2017, 15:43 --
U technika norma: atak, obrażanie pytającego itd. Ale odpowiedzì? NIGDY.
A teraz bedzie 500 skrinów, na wszystkich TFach, wszystkie możliwe analizy a w poniedziałek wrzuci wejście z 15 profitem i napisze, że zarobił na samochód.
Taki normalny człowiek...
-
- Fanatyk
Witam Wszystkich, 
-- Dodano: 17 cze 2017, 15:02 --
a świezy czy andrzej, tomasz czy adam, jak sie tam zwie
uzywa Bolingera ale jeszcze nie widziałem żadnego skutecznej analizy przy nim i jego pomocą.... kontynuując
-->średnie musza byc z czyms innym, mam na mysli dodatkową rzecz w analizowaniu wykresów
Ktos ci tu proponował swiece Heiken ashi i np 150 sma-wrzucasz w testera i sprawdzasz jak to chodzi

-- Dodano: 17 cze 2017, 15:02 --
średnie jak sama nazwa - średnio,Cblondyn pisze:Daj sobie spokój ze średnimi. Zbyt duzo fałszywych wejść bo średnie co przed chwilą sie skrzyżowały po 5 minutach z dala od siebie. Dobrze radze. Zreszta sam sie przekonasz po kilku zagraniachŚwieżak44 pisze:Wniosek jest jeden. Musicie wszyscy poczekać, aż ja nauczę się grać i zarabiać na FX.Teraz znów pracuje nad nowym systemem ze średnimi, żeby wyeliminować gre intuicyjną. Jakby ktoś miał jakieś doświadczenie ze średimi to zapraszam. Wskaźniki już pogrzebałem.

a świezy czy andrzej, tomasz czy adam, jak sie tam zwie
uzywa Bolingera ale jeszcze nie widziałem żadnego skutecznej analizy przy nim i jego pomocą.... kontynuując
-->średnie musza byc z czyms innym, mam na mysli dodatkową rzecz w analizowaniu wykresów
Ktos ci tu proponował swiece Heiken ashi i np 150 sma-wrzucasz w testera i sprawdzasz jak to chodzi
Ostatnio zmieniony 17 cze 2017, 16:10 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale zwrócili ci kas, ci co zrezygnowali, czy po prostu telefon przestał odpowiadać???Cblondyn pisze:Gdyby ludzie nie wierzyli, że się uda to by tu nie siedzieli godzinami. Mam za sobą niejedno konto z zyskami. Ale 3 brokerów u których inwestowałem zrezygnowało z forexu niestety. PKO WBK i HFT. Obecnie mam od niedawna w XTB. I na razie nie ma się czym chwalić gdyż głównie long term.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Dobra technik: przebiegnij 100 metrów poniżej 5 sekund.fx-technik pisze:Ja bardzo za swoje słowa przepraszam, ale taka osoba, która twierdzi, że coś jest niemożliwe,
Ja oświadczam, że ja biegam.
Ostatnio zmieniony 17 cze 2017, 16:11 przez belon, łącznie zmieniany 1 raz.