DayTrading: Piątek 16.06.2017

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 17 cze 2017, 00:00

Wzrost
6
46%
Bez zmian
3
23%
Spadek
4
31%

Liczba głosów: 13

belon
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Piątek 16.06.2017

Nieprzeczytany post autor: belon »

fx-technik pisze:
belon pisze:Tak się zastanawiam: jaki problem założyć konto, realne, z kwotą 5 lub 10k, udostępnić je i pośmigać tak ze 4 tygodnie. Udostępniający zarobi a przy okazji udowodni belonowi, że się czepia. Przecież wyraźnie napisał jeden nauczony z drugim, że zarabia. Nie jakieś statmenty czy skriny.
Real rachunek i jazda.
Odważy się któryś?
Zacznij od siebie!
Nie pierdol bez sensu!

Człowiek zapytał, więc mu Kuba odpowiedział.
Całą prawdę wyłożył.

Masz problem?
Zgłoś się do psychiatry.
Jaką prawdę? Coś napisał i nie można tego zweryfikować. A psychiatra... no cóż, najwyraźniej by ci się przydał.

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: fx-technik »

belon pisze:
fx-technik pisze:
belon pisze:Tak się zastanawiam: jaki problem założyć konto, realne, z kwotą 5 lub 10k, udostępnić je i pośmigać tak ze 4 tygodnie. Udostępniający zarobi a przy okazji udowodni belonowi, że się czepia. Przecież wyraźnie napisał jeden nauczony z drugim, że zarabia. Nie jakieś statmenty czy skriny.
Real rachunek i jazda.
Odważy się któryś?
Zacznij od siebie!
Nie pierdol bez sensu!
Widzę, że trzymasz poziom.
Ja nie oświadczam, że zarabiam więc nic nie mam do udowadniania. Ty i inni nauczeni wręcz przeciwnie.
No cóż jakie zarabianie taka odpowiedź.
To się grubo mylisz i nie znasz podstawowych praw.
Ten musi udowodnić, który komuś coś zarzuca.
Jeżeli ty komuś zarzucasz, że pisze nieprawdę, to ty to musisz udowodnić.
Ktoś, kto pisze prawdę, nie musi nic nikomu udowadniać.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?

belon
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: belon »

Oświadczenie: zarabiam. Pytanie: jak to można sprawdzić? Musisz sam to udowodnić. Ok: proszę załóż konto real, daj mi dostęp do zleceń na 1 miesiac a ja na tej podstawie udowodnię, że nie zarabiasz.
Znasz inny sposób?

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Świeżak44 »

Real rachunek i jazda.
Odważy się któryś?
Niewielu jest takich kozaków nawet z tych co zarabiają. A największego co tak robił wyczyścili na lirze tureckiej na 400k. Może to przynosi pecha?
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

belon pisze:Oświadczenie: zarabiam. Pytanie: jak to można sprawdzić? Musisz sam to udowodnić. Ok: proszę załóż konto real, daj mi dostęp do zleceń na 1 miesiac a ja na tej podstawie udowodnię, że nie zarabiasz.
Znasz inny sposób?
Pytanie nie ma sensu.
Rozliczać się muszę przed Urzędem Skarbowym, nie przed tobą!

Powtórzę, jakbyś nie zrozumiał:
Tobie nie muszę niczego udowadniać!
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).

krab29
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: krab29 »

Zgłaszam się do próby. Technik napisałem PW. Czasu mam mało, ale spróbuję coś wykombinować. Jeśli prawdziwej pracy będzie dużo nie dam rady grać.
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

krab29 pisze:Zgłaszam się do próby. Technik napisałem PW. Czasu mam mało, ale spróbuję coś wykombinować. Jeśli prawdziwej pracy będzie dużo nie dam rady grać.
Odpisałem.

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Świeżak44 »

Cblondyn pisze:
Real rachunek i jazda.
Odważy się któryś?
Ale nie trzeba zakładać żadnego konta bo podobno już jest od dawna założone konto real w dodatku mocno profitujące ;)
Ktoś bardzo się "wstydzi" pokazać te zarobki o czym w kółko ta chętnie rozprawia hehehe
Ale z drugiej strony było tu paru co pokazało statementy z bardzo dobrymi wynikami, to od razu awantura była. I głownie Ty się ich czepiałeś, że "demo, udowodnij że nie demo!" :d :p Pamiętam dobrze :mrgreen:
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Świeżak44 pisze:
Cblondyn pisze:
Real rachunek i jazda.
Odważy się któryś?
Ale nie trzeba zakładać żadnego konta bo podobno już jest od dawna założone konto real w dodatku mocno profitujące ;)
Ktoś bardzo się "wstydzi" pokazać te zarobki o czym w kółko ta chętnie rozprawia hehehe
Ale z drugiej strony było tu paru co pokazało statementy z bardzo dobrymi wynikami, to od razu awantura była. I głownie Ty się ich czepiałeś, że "demo, udowodnij że nie demo!" :d :p
Świeżak, nie widzisz, że to chorzy ludzie, sfrustrowani, w nic niewierzący trolle?
Czy oni tu choć raz coś konstruktywnego napisali???
Oni pierwsi powinni być zbanowani!
Ale, cóż, demokracja jest...

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

Świeżak44 pisze:
Ale z drugiej strony było tu paru co pokazało statementy z bardzo dobrymi wynikami, to od razu awantura była. I głownie Ty się ich czepiałeś, że "demo, udowodnij że nie demo!" :d :p[/quote]
A wiesz że bardzo łatwo udowodnić, że nie demo? Akurat pamietam jak koleś się wykręcał z pokazaniem wpłaty na konto :) hehe
Już pomijając fakt, że i na demo problemem jest zarobić. Ale i na to znależli sposób "kuglarze" :)
Dwa konta i ogresywna gra na obu z przeciwstawnymi pozycjami wykreuje na jednym całkiem niezły zysk. Stary numer szkoleniowców. Zaskoczony?

-- Dodano: sob 17-06-2017, 14:15 --
fx-technik pisze: Świeżak, nie widzisz, że to chorzy ludzie, sfrustrowani, w nic niewierzący trolle?
Czy oni tu choć raz coś konstruktywnego napisali???
Oni pierwsi powinni być zbanowani!
Ale, cóż, demokracja jest...
Ja ci tego trolla zaraz do pyska wcisne.... kmiocie

Zablokowany