jeżeli w ciągu godziny kurs nie zmieni się w twoim kierunku znacząco to koszt zawarcia transakcji jest większy niż zysk ze zmiany kursukrab29 pisze:Znaczyło by to tyle, że możesz zarobić, a nie możesz stracić. To niemożliwe.mario_M pisze:są przecież tzw. ubezpieczenia transakcji (kupno opcji przeciwnej), które kosztuje oczywiście
zawierasz transakcje - jak nie idzie w twoją stronę to możesz zamknąć bez straty
ps. nie pamiętam jaki to broker ale w rynkinażywo.pl był 2 tygodniowy cykl szkoleń z opcji sponsorowany przez tego broka
DayTrading: Piątek 16.06.2017
Re: DayTrading: Piątek 16.06.2017
- fx-technik
- Fanatyk
Ano, za darmo nic nie ma.mario_M pisze:jeżeli w ciągu godziny kurs nie zmieni się w twoim kierunku znacząco to koszt zawarcia transakcji jest większy niż zysk ze zmiany kursukrab29 pisze:Znaczyło by to tyle, że możesz zarobić, a nie możesz stracić. To niemożliwe.mario_M pisze:są przecież tzw. ubezpieczenia transakcji (kupno opcji przeciwnej), które kosztuje oczywiście
zawierasz transakcje - jak nie idzie w twoją stronę to możesz zamknąć bez straty
ps. nie pamiętam jaki to broker ale w rynkinażywo.pl był 2 tygodniowy cykl szkoleń z opcji sponsorowany przez tego broka
W Polsce jeden broker, z tego co wiem, gwarantuje Stop Loss.
Znaczy, że jest na tyle pewny swego, że zawsze pokryje SL zleceniem innego klienta.
Ostatnio zmieniony 16 cze 2017, 14:40 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Skoro zyski ponadprzeciętne to i straty takie same potencjalnie.woj55 pisze: Najtrudniejsze sa zboza bo sa rozgrywane jakby w 3D Tutaj najlepiej idzie po paruletnich probach z poczatku skazanych na porazke, niestety. Dla przykladu , teraz siedze w nich od wielu tygodni .To jest temat dla doswiadczonych graczy z zimna krwią z tym ze zyski moga byc ponadprzecietne
Grywałem na zbożach i o dziwo, nawet zarobiłem na soji i pszenicy, straciłem na rzepaku, ryżu i kukurydzy. Może za jakiś czas wrócę do softów, ale obecnie mam ich dość i omijam szerokim łukiem.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
tym samym potwierdzasz co ja napisalem.....
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
konsola
wybicie z konsoli i powrót do górnego ograniczenia jako retest zatem miejsce na zajęcie LONGa
wybicie z konsoli i powrót do górnego ograniczenia jako retest zatem miejsce na zajęcie LONGa
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- fx-technik
- Fanatyk
Niektórzy są z natury hazardzistami, i takimi do końca pozostaną.MarioDM pisze:Skoro zyski ponadprzeciętne to i straty takie same potencjalnie.woj55 pisze: Najtrudniejsze sa zboza bo sa rozgrywane jakby w 3D Tutaj najlepiej idzie po paruletnich probach z poczatku skazanych na porazke, niestety. Dla przykladu , teraz siedze w nich od wielu tygodni .To jest temat dla doswiadczonych graczy z zimna krwią z tym ze zyski moga byc ponadprzecietne
Grywałem na zbożach i o dziwo, nawet zarobiłem na soji i pszenicy, straciłem na rzepaku, ryżu i kukurydzy. Może za jakiś czas wrócę do softów, ale obecnie mam ich dość i omijam szerokim łukiem.
Nie interesuje ich regularne zarabianie, tylko złote strzały.
Złote strzały i wizje o miliardach.
-
- Fanatyk
a nie mozesz poczekac do 15? i tego obszarumario_M pisze:konsola
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
piękne słowa... bo taki byłem kiedyśfx-technik pisze: Niektórzy są z natury hazardzistami, i takimi do końca pozostaną.
Złote strzały i wizje o miliardach.

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
- fx-technik
- Fanatyk
To było wymierzone dla Przemka - highend, jak się pytał:
A pytał się coś koło 5-tego.Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 16 cze 2017, 15:05 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Fanatyk
to byłeś, a teraz sie poprawiłeś i jestes lepszyPipsKong pisze:piękne słowa... bo taki byłem kiedyśfx-technik pisze: Niektórzy są z natury hazardzistami, i takimi do końca pozostaną.
Złote strzały i wizje o miliardach.![]()
to tak jak wiesz gdzie