fx-technik pisze:USDPLNDaily.png
A można prosić tak bardziej łopatologicznie. Trochę nie ogarniam twoich wykresów. A wykresy Świeżaka to już w ogóle piękna malowanka.
Ta żółta pionowa linia rozumiem oznacza potencjalny wzrost? Żółte poziome potencjalne zasięgi? Jest jeszcze niebieska "dwukropka z linią" gdzieś na 3,835 i to będzie chyba twój zasięg?
Poza tym patrzę na ten zasięg nie dzisiaj, nie jutro, może być nawet za miesiąc. Wszedłem przy 3,767 i przetrzymałem spokojnie do 3,70xx więc nie interesuje mnie "dniówka - 20p" tylko taki większy ruch.
Aczkolwiek czuję respekt przed tobą i innymi, gdy na koniec dnia wyrwałeś jakieś kilkanaście pipsów przy jednym takim ruchu na edku - parę dni temu. Szacun.
Ogólnie uwaga do wszystkich - mniej się obrażać, więcej życzliwości.
Dzięki blondyn, mam nadzieję, że przy tym 3,83 będzie przerwa i potem jeszcze trochę up.
-- Dodano: czw 15-06-2017, 14:55 --
A nie myślicie, żeby poczekać jeszcze trochę na srebro za 16,00 i kupić trochę L? Teraz surowce są trochę beeee, ale za tydzień-miesiąc pewnie się to odwróci i polecimy z L.
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!