Hehe oni są twardziBemowo1 pisze:A o luce sam prawie zapomniałem. Oandianie nie ( a im się całkiem często udaje)PipsKong pisze:
Też racjaja stawiam na wzrosty i na długo moim zdaniem możemy zapomnieć o poziomie 1.1000

Hehe oni są twardziBemowo1 pisze:A o luce sam prawie zapomniałem. Oandianie nie ( a im się całkiem często udaje)PipsKong pisze:
Też racjaja stawiam na wzrosty i na długo moim zdaniem możemy zapomnieć o poziomie 1.1000
Widzę że Pan Long terminBemowo1 pisze:kabel, tu także może być zatwardzenie
Wlasnie d1 jest wybitnie wzrostowy, flaga jak się patrzy. Zasieg 1.16 lekko. Jedyna możliwość na spadek to poważny zaskok jakas informacja dziś. Wiekszosc i tak siedzi w szortach po uszy, stopy nad 1.13 będą pekac szybciej niż sraczka splywac w kiblu. Najlepiej dziś stać z boku, nawet jeśli zysk maiłby przejść kolo nosa.freakout pisze:na wykresach (przynajmniej D1) są to dwie zgoła inne sytuacje i w marcu jak najbardziej mogli sobie rosnąć bo tam było jeszcze na to sporo miejscablesS pisze:W marcu przy podwyzkach lecieli caly dzien jak dzis aby na wieczor jeszcze bardziej docisnac niedowiarkow.freakout pisze:wywindowali edka przed FOMC dość wysoko i coś mi się wydaje że mogą go dzisiaj ładnie sponiewierać - tym bardziej jeśli zrobią pina na H4wtedy 50-60 pips zwały to będzie pestka
teraz na H4 bardzo dobrze widać że o wzrosty coraz ciężej i może być spory zjazd, bez względu na decyzję FED
flaga? ja tam żadnej flagi nie widzę tylko klin zwyżkujący czyli ewidentną zapowiedź spadkówblesS pisze:Wlasnie d1 jest wybitnie wzrostowy, flaga jak się patrzy. Zasieg 1.16 lekko. Jedyna możliwość na spadek to poważny zaskok jakas informacja dziś. Wiekszosc i tak siedzi w szortach po uszy, stopy nad 1.13 będą pekac szybciej niż sraczka splywac w kiblu. Najlepiej dziś stać z boku, nawet jeśli zysk maiłby przejść kolo nosa.freakout pisze:na wykresach (przynajmniej D1) są to dwie zgoła inne sytuacje i w marcu jak najbardziej mogli sobie rosnąć bo tam było jeszcze na to sporo miejscateraz na H4 bardzo dobrze widać że o wzrosty coraz ciężej i może być spory zjazd, bez względu na decyzję FED
freakout pisze:
flaga? ja tam żadnej flagi nie widzę tylko klin zwyżkujący czyli ewidentną zapowiedź spadków
hehehe, a wiesz że taka flaga na szczycie zapowiada spadki?blesS pisze:No wlasnie to co narysowales to jest flaga, gdybys tylko nie zwezal sobie jej w trojkat. Tak człowiek wlasnie tworzy sobie to co chce widzieć:]
Być może na sama decyzje podwyzki pojdzie cos w dol ale na konferencji mogą dac popalić.