DayTrading: Środa 14.06.2017

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 15 cze 2017, 00:00

Wzrost
3
27%
Bez zmian
1
9%
Spadek
7
64%

Liczba głosów: 11

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Środa 14.06.2017

Nieprzeczytany post autor: PipsKong »

Bemowo1 pisze:
PipsKong pisze:
Też racja :) ja stawiam na wzrosty i na długo moim zdaniem możemy zapomnieć o poziomie 1.1000
A o luce sam prawie zapomniałem. Oandianie nie ( a im się całkiem często udaje)
Hehe oni są twardzi :)
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

kabel, tu także może być zatwardzenie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: PipsKong »

Bemowo1 pisze:kabel, tu także może być zatwardzenie
Widzę że Pan Long termin :564: :564:
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!

lutek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: lutek »

no dobra pany dałem wam cenne wskazówki rzeźnika zamykamy , edy , kable i czekamy na 20 , szybkie raczki i mycha w pogotowiu

-- Dodano: 14 cze 2017, 17:34 --

kto mi podziękuje :))

Awatar użytkownika
blesS
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: blesS »

freakout pisze:
blesS pisze:
freakout pisze:wywindowali edka przed FOMC dość wysoko i coś mi się wydaje że mogą go dzisiaj ładnie sponiewierać - tym bardziej jeśli zrobią pina na H4 ;) wtedy 50-60 pips zwały to będzie pestka
W marcu przy podwyzkach lecieli caly dzien jak dzis aby na wieczor jeszcze bardziej docisnac niedowiarkow.
na wykresach (przynajmniej D1) są to dwie zgoła inne sytuacje i w marcu jak najbardziej mogli sobie rosnąć bo tam było jeszcze na to sporo miejsca ;) teraz na H4 bardzo dobrze widać że o wzrosty coraz ciężej i może być spory zjazd, bez względu na decyzję FED :)
Wlasnie d1 jest wybitnie wzrostowy, flaga jak się patrzy. Zasieg 1.16 lekko. Jedyna możliwość na spadek to poważny zaskok jakas informacja dziś. Wiekszosc i tak siedzi w szortach po uszy, stopy nad 1.13 będą pekac szybciej niż sraczka splywac w kiblu. Najlepiej dziś stać z boku, nawet jeśli zysk maiłby przejść kolo nosa.

Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: freakout »

blesS pisze:
freakout pisze:na wykresach (przynajmniej D1) są to dwie zgoła inne sytuacje i w marcu jak najbardziej mogli sobie rosnąć bo tam było jeszcze na to sporo miejsca ;) teraz na H4 bardzo dobrze widać że o wzrosty coraz ciężej i może być spory zjazd, bez względu na decyzję FED :)
Wlasnie d1 jest wybitnie wzrostowy, flaga jak się patrzy. Zasieg 1.16 lekko. Jedyna możliwość na spadek to poważny zaskok jakas informacja dziś. Wiekszosc i tak siedzi w szortach po uszy, stopy nad 1.13 będą pekac szybciej niż sraczka splywac w kiblu. Najlepiej dziś stać z boku, nawet jeśli zysk maiłby przejść kolo nosa.
flaga? ja tam żadnej flagi nie widzę tylko klin zwyżkujący czyli ewidentną zapowiedź spadków ;)
eurusd-d1.png
widać tam też otwartego shorta z targetem na 20 pips bo ładnego trójkąta wymalowali na M5 :)

Awatar użytkownika
blesS
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: blesS »

No wlasnie to co narysowales to jest flaga, gdybys tylko nie zwezal sobie jej w trojkat. Tak człowiek wlasnie tworzy sobie to co chce widzieć:]

Być może na sama decyzje podwyzki pojdzie cos w dol ale na konferencji mogą dac popalić.

Awatar użytkownika
dobryfxplayer
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: dobryfxplayer »

freakout pisze:
flaga? ja tam żadnej flagi nie widzę tylko klin zwyżkujący czyli ewidentną zapowiedź spadków ;)
:564:
"Buy right, sit tight." - J. Livermore

Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: freakout »

blesS pisze:No wlasnie to co narysowales to jest flaga, gdybys tylko nie zwezal sobie jej w trojkat. Tak człowiek wlasnie tworzy sobie to co chce widzieć:]

Być może na sama decyzje podwyzki pojdzie cos w dol ale na konferencji mogą dac popalić.
hehehe, a wiesz że taka flaga na szczycie zapowiada spadki? ;) tutaj przykład: https://comparic.pl/wp-content/uploads/ ... g-flag.png :) pełen art tutaj: https://comparic.pl/flaga-pochyla-ident ... n-bennett/ :)

tak czy siak spadamy i nie ma co zakłamywać wykresów ;)

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

myślę że dzisiejsza ropa to była zmyłka aby gracze spodziewali się że FED nie postanowi nastawienia jastrzębiego
dlatego gram na umocnienie usd jeśli komunikat już był wczoraj zadecydowany :D

Zablokowany