Hehe oni są twardziBemowo1 pisze:A o luce sam prawie zapomniałem. Oandianie nie ( a im się całkiem często udaje)PipsKong pisze:
Też racjaja stawiam na wzrosty i na długo moim zdaniem możemy zapomnieć o poziomie 1.1000
DayTrading: Środa 14.06.2017
Re: DayTrading: Środa 14.06.2017
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
kabel, tu także może być zatwardzenie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Widzę że Pan Long terminBemowo1 pisze:kabel, tu także może być zatwardzenie
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
no dobra pany dałem wam cenne wskazówki rzeźnika zamykamy , edy , kable i czekamy na 20 , szybkie raczki i mycha w pogotowiu
-- Dodano: 14 cze 2017, 17:34 --
kto mi podziękuje
-- Dodano: 14 cze 2017, 17:34 --
kto mi podziękuje
Wlasnie d1 jest wybitnie wzrostowy, flaga jak się patrzy. Zasieg 1.16 lekko. Jedyna możliwość na spadek to poważny zaskok jakas informacja dziś. Wiekszosc i tak siedzi w szortach po uszy, stopy nad 1.13 będą pekac szybciej niż sraczka splywac w kiblu. Najlepiej dziś stać z boku, nawet jeśli zysk maiłby przejść kolo nosa.freakout pisze:na wykresach (przynajmniej D1) są to dwie zgoła inne sytuacje i w marcu jak najbardziej mogli sobie rosnąć bo tam było jeszcze na to sporo miejscablesS pisze:W marcu przy podwyzkach lecieli caly dzien jak dzis aby na wieczor jeszcze bardziej docisnac niedowiarkow.freakout pisze:wywindowali edka przed FOMC dość wysoko i coś mi się wydaje że mogą go dzisiaj ładnie sponiewierać - tym bardziej jeśli zrobią pina na H4wtedy 50-60 pips zwały to będzie pestka
teraz na H4 bardzo dobrze widać że o wzrosty coraz ciężej i może być spory zjazd, bez względu na decyzję FED
flaga? ja tam żadnej flagi nie widzę tylko klin zwyżkujący czyli ewidentną zapowiedź spadkówblesS pisze:Wlasnie d1 jest wybitnie wzrostowy, flaga jak się patrzy. Zasieg 1.16 lekko. Jedyna możliwość na spadek to poważny zaskok jakas informacja dziś. Wiekszosc i tak siedzi w szortach po uszy, stopy nad 1.13 będą pekac szybciej niż sraczka splywac w kiblu. Najlepiej dziś stać z boku, nawet jeśli zysk maiłby przejść kolo nosa.freakout pisze:na wykresach (przynajmniej D1) są to dwie zgoła inne sytuacje i w marcu jak najbardziej mogli sobie rosnąć bo tam było jeszcze na to sporo miejscateraz na H4 bardzo dobrze widać że o wzrosty coraz ciężej i może być spory zjazd, bez względu na decyzję FED
widać tam też otwartego shorta z targetem na 20 pips bo ładnego trójkąta wymalowali na M5
No wlasnie to co narysowales to jest flaga, gdybys tylko nie zwezal sobie jej w trojkat. Tak człowiek wlasnie tworzy sobie to co chce widzieć:]
Być może na sama decyzje podwyzki pojdzie cos w dol ale na konferencji mogą dac popalić.
Być może na sama decyzje podwyzki pojdzie cos w dol ale na konferencji mogą dac popalić.
- dobryfxplayer
- Maniak

freakout pisze:
flaga? ja tam żadnej flagi nie widzę tylko klin zwyżkujący czyli ewidentną zapowiedź spadków
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
hehehe, a wiesz że taka flaga na szczycie zapowiada spadki?blesS pisze:No wlasnie to co narysowales to jest flaga, gdybys tylko nie zwezal sobie jej w trojkat. Tak człowiek wlasnie tworzy sobie to co chce widzieć:]
tak czy siak spadamy i nie ma co zakłamywać wykresów
myślę że dzisiejsza ropa to była zmyłka aby gracze spodziewali się że FED nie postanowi nastawienia jastrzębiego
dlatego gram na umocnienie usd jeśli komunikat już był wczoraj zadecydowany
dlatego gram na umocnienie usd jeśli komunikat już był wczoraj zadecydowany