bo tylko człowiek działa.... tak mówi Dadas i ma racjeŚwieżak44 pisze:Miałem kiedyś to sprawdzić i nie sprawdziłem.. nadszedł ten czas! PA nie działa, AT nie działa, fibo to tylko przystanki, to moze średnie odfiltruja mi cały szum..

bo tylko człowiek działa.... tak mówi Dadas i ma racjeŚwieżak44 pisze:Miałem kiedyś to sprawdzić i nie sprawdziłem.. nadszedł ten czas! PA nie działa, AT nie działa, fibo to tylko przystanki, to moze średnie odfiltruja mi cały szum..
Zolo pisze:Dadas wciśnij te swoje mechanizmy. Gdzie ten DAX wg Ciebie pójdzie?
Czyli? Ponad 13570?fx-technik pisze:Zolo pisze:Dadas wciśnij te swoje mechanizmy. Gdzie ten DAX wg Ciebie pójdzie?![]()
![]()
Z tego pomiaru 13700 wychodzi (cash).Zolo pisze:Czyli? Ponad 13570?fx-technik pisze:Zolo pisze:Dadas wciśnij te swoje mechanizmy. Gdzie ten DAX wg Ciebie pójdzie?![]()
![]()
A to nikt ci nie powiedział, że granie na cudzych rysunkach to największa głupota? Już "stary" Elder o tym pisał. Jak sie sam nie nauczysz to żaden cudzy rysunek ci nie pomoże.Zolo pisze:Dadas wciśnij te swoje mechanizmy. Gdzie ten DAX wg Ciebie pójdzie?
Nie gram Blondyn na czyimś wykresie! Spytałem grzecznościowoCblondyn pisze:A to nikt ci nie powiedział, że granie na cudzych rysunkach to największa głupota? Już "stary" Elder o tym pisał. Jak sie sam nie nauczysz to żaden cudzy rysunek ci nie pomoże.Zolo pisze:Dadas wciśnij te swoje mechanizmy. Gdzie ten DAX wg Ciebie pójdzie?
Traktuj to jak przykazanie nr 1