przyznaj sie. uwielbiasz to!highend pisze:Ale farsa tu nadal jprdle !

przyznaj sie. uwielbiasz to!highend pisze:Ale farsa tu nadal jprdle !
ja kiedyś próbowałem ale przez neta to gówno a nie szkolenie ;/fx-technik pisze:Zależy ile czasu poświęci.Cblondyn pisze:Zapisz sie do technika na szkolenie. Tez będziesz zarabiał na nowe autoŚwieżak44 pisze: A chyba tak zrobie. Juz dosyc mam tego pseudo-PA i tych poziomów, kresek.. Może ze średnimi spróbować, albo z volumenem? Nawet fibo mam dosyc. Sam już ni emoge patrzeć na te kolorowe wykresy. Może jakieś szablony zagrań istnieją. Teraz i tak są na takich poziomach że stare linie zostąły w dole więc faktycznie przekonałeś mnie. Goły wykres to jest to!
20 000 wykresogodzin minimum.
bo zamiast cieszyc sie i pisać np, że pięknie zarobili właśnie L na edku to oni "czapajew"....dobryfxplayer pisze:przyznaj sie. uwielbiasz to!highend pisze:Ale farsa tu nadal jprdle !
na wszystkim sie zarabia mistrzu , grac tio trzeba umićhighend pisze:bo zamiast cieszyc sie i pisać np, że pięknie zarobili właśnie L na edku to oni "czapajew"....dobryfxplayer pisze:przyznaj sie. uwielbiasz to!highend pisze:Ale farsa tu nadal jprdle !
dlatego przegrywacie - bo jesteście spóźnieni i robicie po fakcie.
No, jak ci ktoś robił prezentację, to na pewno nie jest szkolenie.PipsKong pisze: ja kiedyś próbowałem ale przez neta to gówno a nie szkolenie ;/