przyznaj sie. uwielbiasz to!highend pisze:Ale farsa tu nadal jprdle !
DayTrading: Środa 14.06.2017
- dobryfxplayer
 - Maniak

Re: DayTrading: Środa 14.06.2017
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
ja kiedyś próbowałem ale przez neta to gówno a nie szkolenie ;/fx-technik pisze:Zależy ile czasu poświęci.Cblondyn pisze:Zapisz sie do technika na szkolenie. Tez będziesz zarabiał na nowe autoŚwieżak44 pisze: A chyba tak zrobie. Juz dosyc mam tego pseudo-PA i tych poziomów, kresek.. Może ze średnimi spróbować, albo z volumenem? Nawet fibo mam dosyc. Sam już ni emoge patrzeć na te kolorowe wykresy. Może jakieś szablony zagrań istnieją. Teraz i tak są na takich poziomach że stare linie zostąły w dole więc faktycznie przekonałeś mnie. Goły wykres to jest to!
20 000 wykresogodzin minimum.
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
						..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
czapajew edek

Dziwię się, że przy takiej szpili na edku brak jakiejkolwiek reakcji na DAX-ie... Tak duży popyt trzyma cenę? Hmmm

bo zamiast cieszyc sie i pisać np, że pięknie zarobili właśnie L na edku to oni "czapajew"....dobryfxplayer pisze:przyznaj sie. uwielbiasz to!highend pisze:Ale farsa tu nadal jprdle !
dlatego przegrywacie - bo jesteście spóźnieni i robicie po fakcie.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
edek czape dostał ale oczywiscie to skalp i zbieramy LLLLL

- F-You Money
 - Pasjonat

Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
A jakby ze średnimi spróbować??? Przy silnych trendach to łatwizna..

To gra psychologiczna.  W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
na wszystkim sie zarabia mistrzu , grac tio trzeba umićhighend pisze:bo zamiast cieszyc sie i pisać np, że pięknie zarobili właśnie L na edku to oni "czapajew"....dobryfxplayer pisze:przyznaj sie. uwielbiasz to!highend pisze:Ale farsa tu nadal jprdle !
dlatego przegrywacie - bo jesteście spóźnieni i robicie po fakcie.
- fx-technik
 - Fanatyk

No, jak ci ktoś robił prezentację, to na pewno nie jest szkolenie.PipsKong pisze: ja kiedyś próbowałem ale przez neta to gówno a nie szkolenie ;/
					Ostatnio zmieniony 14 cze 2017, 15:27 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.

Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
						Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?