DayTrading: Środa 14.06.2017
Re: DayTrading: Środa 14.06.2017

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
No, jak ci ktoś robił prezentację, to na pewno nie jest szkolenie.[/quote]fx-technik pisze:ja kiedyś próbowałem ale przez neta to gówno a nie szkolenie ;/PipsKong pisze:
szkolenie u dziadka

- F-You Money
- Pasjonat
mi ze średnimi nie wyszło, to tylko średnieŚwieżak44 pisze:Miałem kiedyś to sprawdzić i nie sprawdziłem.. nadszedł ten czas! PA nie działa, AT nie działa, fibo to tylko przystanki, to moze średnie odfiltruja mi cały szum..

Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
- dobryfxplayer
- Maniak
PA dziala. tylko trzeba wiedziec gdzie patrzec.Świeżak44 pisze:Miałem kiedyś to sprawdzić i nie sprawdziłem.. nadszedł ten czas! PA nie działa, AT nie działa, fibo to tylko przystanki, to moze średnie odfiltruja mi cały szum..
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
teraz wszedzie sa lokalne korekty , kierunek znany po korekcie , grac
- fx-technik
- Fanatyk
Wejście za nisko - nie odczekany pullback.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Tobie to się powodzi tej... za tyle to ja 3 pary kupuję ; )PipsKong pisze:Świeży chcesz zarabiać - Long Termin i masz mało kasy ale bez stresu ....
zobacz jaka mała pozycja a już na buty do biegania mam ;]

w sobotę pierwsze U i 75 km do zrobienia ; ) ....
a co do tematu tegoż forum, to pozdrawiam serdecznie wszystkich ; )
od 1,5 miesiąca nie trejduje ... straciłem wiarę w siebie (po kilku genialnych wejściach, które zamknąłem za wcześnie - gold, ed i rzeźnik) i postanowiłem napisać idealny trejding plan... od czego to zacząć powinienem te 6 lat temu, no ale do tego musiałem dorosnąć ... ; )
zdrówka życzę ; )
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- F-You Money
- Pasjonat
- fx-technik
- Fanatyk
Miało być tak:
Za bardzo dziś rozproszony jestem.Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
A może DAX chce iść za WIG20?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.