za to na danych z gb normalnie szalenstwo... , na edku nic wielkiego wywinac nie powinni, w koncu jutro fomc i bedzie sie dzialo
szczera p[rawda odegrać , patrz swiezak kilkanascie kont demo poszło sie je... ale on pokazuje prawde tej grysureshot pisze:jak maja wtopy to raczej probuja sie odegrac jak ja, moze opijaja sukcesy
za to na danych z gb normalnie szalenstwo... , na edku nic wielkiego wywinac nie powinni, w koncu jutro fomc i bedzie sie dzialo
tu są wszyscy zarobieniTomasz196407 pisze:NORmalka tu!!,
myślałem że ty o tym nie wiesz
liczysz straty , zakoncz gre i idź do pracy, wchodzisz tu i piszesz te bzdury , ogarnij sie i pisz o swoich sukcesach:)))pabloo83 pisze:tu są wszyscy zarobieniTomasz196407 pisze:NORmalka tu!!,
lutek tez zarobionylutek pisze:liczysz straty , zakoncz gre i idź do pracy, wchodzisz tu i piszesz te bzdury , ogarnij sie i pisz o swoich sukcesach:)))pabloo83 pisze:tu są wszyscy zarobieniTomasz196407 pisze:NORmalka tu!!,
no wlasnie, az sie zastanawiam czy nie podac numeru konta w stopce, moze ktorys z milionerow okazalby wsparcie...pabloo83 pisze:
tu są wszyscy zarobieni
dobre:)))))))sureshot pisze:no wlasnie, az sie zastanawiam czy nie podac numeru konta w stopce, moze ktorys z milionerow okazalby wsparcie...pabloo83 pisze:
tu są wszyscy zarobieni
Nie kilkanaście, nie kilkanaście... bez przesady. Osme mam... To jak z prawem jazdy. W koncu za któryms razem się uda.lutek pisze:szczera p[rawda odegrać , patrz swiezak kilkanascie kont demo poszło sie je... ale on pokazuje prawde tej grysureshot pisze:jak maja wtopy to raczej probuja sie odegrac jak ja, moze opijaja sukcesy
-- Dodano: 13 cze 2017, 09:46 --
ed oczywiscie spadek i znoewu lot na kupno:))