za to na danych z gb normalnie szalenstwo... , na edku nic wielkiego wywinac nie powinni, w koncu jutro fomc i bedzie sie dzialo
DayTrading: Wtorek 13.06.2017
Re: DayTrading: Wtorek 13.06.2017
jak maja wtopy to raczej probuja sie odegrac jak ja, moze opijaja sukcesy 
za to na danych z gb normalnie szalenstwo... , na edku nic wielkiego wywinac nie powinni, w koncu jutro fomc i bedzie sie dzialo
szczera p[rawda odegrać , patrz swiezak kilkanascie kont demo poszło sie je... ale on pokazuje prawde tej grysureshot pisze:jak maja wtopy to raczej probuja sie odegrac jak ja, moze opijaja sukcesy
-- Dodano: 13 cze 2017, 09:46 --
ed oczywiscie spadek i znoewu lot na kupno:))
skoro regularnie nie zarabia, to bardzo madrze , ze siedzi na demo i nie ma co mu dogadywac, tylko brac przyklad, ja no coz, hazardzista sie jest albo nie 
-
Tomasz196407
- Fanatyk

NORmalka tu!!,
myślałem że ty o tym nie wiesz
tu są wszyscy zarobieniTomasz196407 pisze:NORmalka tu!!,
jest jak jest
liczysz straty , zakoncz gre i idź do pracy, wchodzisz tu i piszesz te bzdury , ogarnij sie i pisz o swoich sukcesach:)))pabloo83 pisze:tu są wszyscy zarobieniTomasz196407 pisze:NORmalka tu!!,
lutek tez zarobionylutek pisze:liczysz straty , zakoncz gre i idź do pracy, wchodzisz tu i piszesz te bzdury , ogarnij sie i pisz o swoich sukcesach:)))pabloo83 pisze:tu są wszyscy zarobieniTomasz196407 pisze:NORmalka tu!!,
jest jak jest
no wlasnie, az sie zastanawiam czy nie podac numeru konta w stopce, moze ktorys z milionerow okazalby wsparcie...pabloo83 pisze:
tu są wszyscy zarobieni
dobre:)))))))sureshot pisze:no wlasnie, az sie zastanawiam czy nie podac numeru konta w stopce, moze ktorys z milionerow okazalby wsparcie...pabloo83 pisze:
tu są wszyscy zarobieni
-- Dodano: 13 cze 2017, 09:59 --
lubie edka tak szybko daje pipsy , kto zarobił
-- Dodano: 13 cze 2017, 10:05 --
Pipsi dał wczoraj sygnal; na rope tez dobry zarobek na s , dzieki Pipsiii
Nie kilkanaście, nie kilkanaście... bez przesady. Osme mam... To jak z prawem jazdy. W koncu za któryms razem się uda.lutek pisze:szczera p[rawda odegrać , patrz swiezak kilkanascie kont demo poszło sie je... ale on pokazuje prawde tej grysureshot pisze:jak maja wtopy to raczej probuja sie odegrac jak ja, moze opijaja sukcesy
-- Dodano: 13 cze 2017, 09:46 --
ed oczywiscie spadek i znoewu lot na kupno:))
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.