Tym postem potwierdziłeś tylko moje przypuszczenia.SamuX pisze:Z tego co pamiętam, to aktualizacja kursu "1 milon" dotyczy tematów o allegro, bo "portal się zmienił przez ten czas" ;-)
Gówno prawda. Zmienił Allegro bo o nim gada przez pierwsze 4 tygodnie. Tak jak pisałem w poprzednim poście, reszty nie musi zmieniać bo już i tak kasy nikt nie odzyska. Zastanówcie się co takiego zmieniło się w Allegro żeby robić cztery kursy na jego temat? Tulipany miedziane z Chin już nie schodzą?
Nakręcony to on jest wtedy gdy jara się przyszłą kasą podczas nagonki na swoje gównoprodukty.SamuX pisze: Chciałbym jeszcze dodać, że J. który dba o sprawny umysł i konsumuje Geniusza głównie na własne potrzeby ;-), to nagrywanie filmików ciągle idzie mu kiepsko, w zasadzie to dzieci potrafią lepiej nagrywać - jest to dość irytujące jak na kogoś, kto propaguje podkręcanie umysłu ... Poza tym jego strony sprzedażowe - czy tam widać podkręcony umysł !? Mam wrażenie, że tu chodzi o nakręcony umysł, a nie podkręcony...
Jakość jego stron i szkoleń pokazuje jedynie ile wart jest ten jego geniusz i wszystkie gumki, którymi strzela sobie w nadgarstki Szkoda słów...