VPSy

Wszystko co związane z zapleczem technicznym tradera, czyli m.in. komputery, smartfony, tablety, VPS'y itp.
Awatar użytkownika
CoVal
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: CoVal »

kris007 pisze:Witam, probował ktoś może tego vps-a http://www.forexvps.com/
lub może zna jakieś opinie?
wiesz co ? nie sprawdzalem - ale mam ten: http://swvps.com/windows-vps.html, ulokowany w UK i kosztuje mnie $21... a jest tu wiecej RAM....

poza tym, moze powiecie, ze mam chore mysli, ale ja wlasnie tak bym zrobil, gdybym chcial zdobyc jakies fajne strtegie... :)
zalozyc vps-a specjalnie dla forexowiczow.... i ... wszystko co tam znajdziesz jest twoje...

pzdr,

CoVal

Awatar użytkownika
kris007
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kris007 »

CoVal pisze:moze powiecie, ze mam chore mysli
jak świat światem ludzie zawsze kombinowali więc wykluczyć takiej opcji chyba nie można, jednak na inych vps-ach pewnie też jest to ryzyko, a jesli vps jest dobry, ma dobre opinie to chyba i tak będzie na nim dużo uzytkowników, ewentualnych dawców systemów.
Przyznam że mnie bardziej jeszcze interesuje możliwość ingerencji do konta bo chyba jest to możliwe jesli ktoś ma zapisane dane do automatycznego uruchomienia konta w razie restartu, gdzieś tu czytałem że ktoś proponował takie rozwiązanie w razie co...

Awatar użytkownika
xpep
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: xpep »

CoVal pisze:poza tym, moze powiecie, ze mam chore mysli, ale ja wlasnie tak bym zrobil, gdybym chcial zdobyc jakies fajne strtegie...
zalozyc vps-a specjalnie dla forexowiczow.... i ... wszystko co tam znajdziesz jest twoje...
nie wiem czy takie chore :D

ciekawe czym sie rozni od zwyklego vpsa?

Awatar użytkownika
kris007
Pasjonat
Pasjonat

a powiedzcie mi jeszcze bo słabo znam ten temat na czym polega różnica pomiędzy WVPS-1 a SBS-VPS-1 z podanej wyżej strony, który lepszy?

astra
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: astra »

SBS to w ogóle jest Small Business Server, ale w tym wypadku chodzi o okrojoną wersje W2K3 Web, do hostowania strony www, tam w sumie prócz IIS niewiele jest, więc do robota to lepiej standardowego W2K3, czyli którąś z wersji WVPS- zależnie od potrzeb

Awatar użytkownika
kris007
Pasjonat
Pasjonat

wielkie dzięki :)

czoper
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: czoper »

Jeśli szukacie taniego i dobrego VPSa lub konta na strategie to zapraszam na priv :)

banki7
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: banki7 »

Chcę zrezygnować z usług 3dg i wysłałem im emaila z informacja że rezygnuje z ich usług od ostatniego piątku a tu widze że pociągneli mi kase i dalej działa .Wiadomośc wysłalem w środę . Może mi ktos podpowiedziec jak skutecznie odłączyc sie od nich.

astra
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: astra »

generalnie to może być problem, oni maja coraz dłuższy czas reakcji :-(
ja mam lepiej za listopad- kasę mi z karty wzięli a vps już u nich nie mam :-(
też pisałem, i też bez odpowiedzi :-(

kubek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kubek »

wlasnie jestem na etapie zakladania vpsa, widze ze z 3dg coraz gorzej. Co w takim razie wybrac?

ODPOWIEDZ