DayTrading: Czwartek 01.06.2017
Re: DayTrading: Czwartek 01.06.2017
ADP załatwi temat EBC na eDku? 

No tak, faktycznie. Pomyliłem się, bo czwartek jest już dziś. Czasem gubię dni tygodnia.TsunamiPL pisze:PiątekMarioDM pisze:Niby w jaki sposób ? Rozumiem, że wspominasz o zasiłkach, ale wyjaśnij jak dokonać tego zarobieniaTsunamiPL pisze:Jutro o 14:30 będzie się można odkuć za cały tydzień, jeżeli ktoś nie zdążył zarobić w tym tygodniu.
14:30
Non-Farm Employment Change
Nadal nie wyjaśniłeś w jaki sposób można zrobić jutro tygodniowy zysk.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
-
- Fanatyk
Kong poważnie!! - nie wyobrazam sobie to co piszesz tez wczesniejtu w dt o długim terminie i trzymaniu pozycji,PipsKong pisze:ja nie narzekam że ktoś miał taką wizję , tylko na siebie że na nią zareagowałem .....Tomasz196407 pisze:Czyli jak teraz hipotetyczni eskowicze bedą mieli eski i zamkną je przedwcześnie a rynek pójdzie zgodnie
to tez narzekać na tych co piszą o 1.3?
bzdura
tak jak nie wierze w Tsunami scalping,
Ty masz wejsc i zrealizowac Zysk - strate
nic wiecej sie na tym nie liczy
ale czego sobie nie wyobrażasz ??? że można zarabiać na długim terminie ???Tomasz196407 pisze:
Kong poważnie!! - nie wyobrazam sobie to co piszesz tez wczesniejtu w dt o długim terminie i trzymaniu pozycji,
tak jak nie wierze w Tsunami scalping,
Ty masz wejsc i zrealizowac Zysk - strate
nic wiecej sie na tym nie liczy
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
-
- Fanatyk
im wcześniej pojmiesz że zarobić można tylko w long termie tym lepiejPipsKong pisze:Świeżak44 pisze:No i weź tu kurde zarób na tym DAX-ie. Usiedli na tym poziomie 12666 i ani w te ani w te... Sadźmy te borówki lepiej..

ja przez ostatnie dwa lata nie zamknąłem żadnej transakcji na minusie ( jeżeli chodzi o długi termin ), fakt naczekałem się na niektóre profity nawet pół roku ale i tak wyszedłem na plusie
ale co z tego jak już połowę zarobków przepuściłem na DT ;/[/quote]
Piszesz tu -jw
wiec jestes długoterminowcem -Tak
piszesz ze straciłes na dt - Tak
to sam sobie walnołeś gola?
Teraz piszesz że nie warto rysować wykresów?
jak okreslasz wejscie

nawet długi termin
na udo
jestem długoterminowcem i tam zarabiam,Tomasz196407 pisze: Piszesz tu -jw
jak okreslasz wejsciesl
tp
nawet długi termin
na udo
ale czasami moja psychika siada jak się naczytam że ktoś gdzieś 100% w miesiąc i przelewam pieniądze zarobione z konta LT na konto " fun " i zaczynam sobie " grać " DT i wtedy zaczynam tracić swoją kasę ;/
SL w długim terminie nie używam bo nie ma takiej potrzeby
TP mam tam gdzie mi zarobiona kwota pasuje ....
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
ładnie klin zadziałał dzisiaj można było jeszcze załapać się przy wyjściu , mam taka analizę z rana 111,180 - 111,200 do obserwacji żółte kreski kanał z wykresu dziennegobelon pisze:Narysowane: http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p868147
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Fanatyk
Ok,PipsKong pisze:jestem długoterminowcem i tam zarabiam,Tomasz196407 pisze: Piszesz tu -jw
jak okreslasz wejsciesl
tp
nawet długi termin
na udo
ale czasami moja psychika siada jak się naczytam że ktoś gdzieś 100% w miesiąc i przelewam pieniądze zarobione z konta LT na konto " fun " i zaczynam sobie " grać " DT i wtedy zaczynam tracić swoją kasę ;/
SL w długim terminie nie używam bo nie ma takiej potrzeby
TP mam tam gdzie mi zarobiona kwota pasuje ....
jest tyle sposobów gry-strategie(o ile ktos ja ma) ilu ludzi czy grających
Dobre słowo Psychika zawsze sie tu zarzekam nad tym określeniem ponieważ żaden piszący nie ma pojęcia o niej tu,
Ale skoro to jest forma giełdy bo FX to pochodna to są ludzie i liczy sie to co wiekszosc robi na rynku a nie jednostki
Mozesz mi wierzyc lub nie ale wiekszosc inwestorów robi zysk 1d3 a w najlepszym przypadku 1d5 i zamyka transakcje i czeka nastepnego wejscia.
Czekając tak jak ty ten wielki stracił by i do zwolnienia - bruk
Moim zdaniem powinieneś tu założyc dziennik Gracza długoterminowego bo bardzo jestem ciekaw transakcji długoterminowych
- F-You Money
- Pasjonat
Może Pan Jones znowu wpadnie na wątek wieczorem, wczoraj dobrze przewidział dobrze świece h1, wierzę, że nie zgadywał, przynajmniej wątek coś ożył, ja niestety 23 nie doczekałem, to już dla mnie środek nocy niestety.
rzeźnik i kierunek ruchu up

Wczoraj był zajebisty wpis na forum, dodałem do Gralla pewien element, ale gdybym tego nie przeczytał nie wpadłbym, na to. Teraz oby wszystko śmigało jak należy. A mówią, ze się nie da, jak się da
EurUSD
Spadek do 1.1180 i odbicie po obronie wsparcia H1

rzeźnik i kierunek ruchu up

Wczoraj był zajebisty wpis na forum, dodałem do Gralla pewien element, ale gdybym tego nie przeczytał nie wpadłbym, na to. Teraz oby wszystko śmigało jak należy. A mówią, ze się nie da, jak się da
EurUSD
Spadek do 1.1180 i odbicie po obronie wsparcia H1

Ostatnio zmieniony 01 cze 2017, 14:57 przez F-You Money, łącznie zmieniany 1 raz.
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
GBP/JPY 4h
Potencjalne miejsce pod s:
- 143.300 potem dopiero 145,130
https://www.tradingview.com/x/SL0ZeGIf/
-- Dodano: czw 01-06-2017, 14:55 --
Schaeuble: Kurs Euro jest zbyt niski dla Niemiec
Potencjalne miejsce pod s:
- 143.300 potem dopiero 145,130
https://www.tradingview.com/x/SL0ZeGIf/
-- Dodano: czw 01-06-2017, 14:55 --