Przeputałeś te 38 koła, które miałeś jeszcze wczoraj ? Ty to szastasz forsąPipsKong pisze:
nie mam już depo by jej to zrobić ;/

Akurat w złym momencie jeśli spadki na indeksach staną się faktem.
Przeputałeś te 38 koła, które miałeś jeszcze wczoraj ? Ty to szastasz forsąPipsKong pisze:
nie mam już depo by jej to zrobić ;/
co to znaczy zły moment ???MarioDM pisze:Przeputałeś te 38 koła, które miałeś jeszcze wczoraj ? Ty to szastasz forsąPipsKong pisze:
nie mam już depo by jej to zrobić ;/![]()
Akurat w złym momencie jeśli spadki na indeksach staną się faktem.
Niech przynajmniej zrobią 38fibo odbicia z dziś i niech lecą żeby mnie utwierdzić w tych spadkchŚwieżak44 pisze:UWAGA. Chyba spadki zostały uruchomione na SP500. Potężna świeca momentum przecieła ważne wsparcie. Fibo spadkowe (niebieskie) już gotowe.. Dziś 1/3 (2x buy na początek), ale trzecia transakcja wyszedłem na solidny +... (tajemnica)
-- Dodano: 31 maja 2017, 16:22 --
Patrzcie ropa, patrzcie Wig20. Wszystko ukłąda się w logiczną całość. "Sell in May " w akcji.
Bo jeśli zaczną spadać to można będzie sporo kasy przytulić. Tylko trzeba mieć najpierw kasę na inwestycję. Bez depo nie otworzysz we właściwym momencie szortów na indeksach.PipsKong pisze:
co to znaczy zły moment ???
już myślałem że chcesz trend na edku odwrócić ;]MarioDM pisze:
Bo jeśli zaczną spadać to można będzie sporo kasy przytulić. Tylko trzeba mieć najpierw kasę na inwestycję. Bez depo nie otworzysz we właściwym momencie szortów na indeksach.
Na razie nie ma na indeksach sygnału sell na D1, a jedynie na H4. To za mało aby się ładować już w szorty.
Takie płotki jak my to sobie możemy co najwyżej zrobić w wannie samodzielne jakuzzi, a nie odwracać trend na edkuPipsKong pisze:
już myślałem że chcesz trend na edku odwrócić ;]![]()