no ale tak obstawiałem

A to przepraszam, bo chyba za dużo kresek wrzuciłem na wykres, skoro jest problem z interpretacją.d4mian7 pisze:No to uzasadnij swoj wykres - jak tezę tu stawiasz. Co wg Ciebie jest prawdopodobne.
Z tego nic nie wynika. Pytam, bo widziałem lepsze Twoje kreski a w tym przypadku nie widze jednoznaczności:)
dobre, przynajmniej jeden ma poczucie humorubelon pisze:A to przepraszam, bo chyba za dużo kresek wrzuciłem na wykres, skoro jest problem z interpretacją.d4mian7 pisze:No to uzasadnij swoj wykres - jak tezę tu stawiasz. Co wg Ciebie jest prawdopodobne.
Z tego nic nie wynika. Pytam, bo widziałem lepsze Twoje kreski a w tym przypadku nie widze jednoznaczności:)
Następnym razem postaram się bardziej.
Ciesze sie_Kerad_ pisze:dobre, przynajmniej jeden ma poczucie humorubelon pisze:A to przepraszam, bo chyba za dużo kresek wrzuciłem na wykres, skoro jest problem z interpretacją.d4mian7 pisze:No to uzasadnij swoj wykres - jak tezę tu stawiasz. Co wg Ciebie jest prawdopodobne.
Następnym razem postaram się bardziej.