To cos podobnego do tego co borówki chce sadzićskalp górą pisze:Ciekawe jak się czuje ten kolega co wziął 5 lotów na sell na edku wczoraj czy przedwczoraj.
Mam nadzieję że to było demo.

To cos podobnego do tego co borówki chce sadzićskalp górą pisze:Ciekawe jak się czuje ten kolega co wziął 5 lotów na sell na edku wczoraj czy przedwczoraj.
Mam nadzieję że to było demo.
Po fakie wszystko okazuje się proste i zrozumiałe (no może poza wczorajszym EdkiemTsunamiPL pisze:Nie wyczułeś wykresuŚwieżak44 pisze:No i koniec grania na indeksach. Byłem do przodu, ale ten wyskok DAX-a o 16.50 bardzo drogo mnie kosztował. Tam było 50% spadku, a oni polecieli na 78,6%. Trzeba było patrzeć na siatkę Sp500. Tam 50% spadku równo. Nauczka na przyszłość. Do kajetu..
Ale kupno i sprzedaż na fx okazało sie dla naszego kolegi większym chyba problemem od uprawy roliskalp górą pisze:Borówki-dobry interes--trzeba mieć ziemię a ta jest w cenie.
Trochę doglądania i samo rośnie.
Póżniej trzeba sprzedać.
Same kłopoty ale takie jest życie.
Ogólnie masz rację.Tomasz196407 pisze:Ale kupno i sprzedaż na fx okazało sie dla naszego kolegi większym chyba problemem od uprawy roliskalp górą pisze:Borówki-dobry interes--trzeba mieć ziemię a ta jest w cenie.
Trochę doglądania i samo rośnie.
Póżniej trzeba sprzedać.
Same kłopoty ale takie jest życie.
i lepiej kawałek pracy niz garstka handlu
Ile dzisiaj w sumie na plus ?Świeżak44 pisze:Po fakie wszystko okazuje się proste i zrozumiałe (no może poza wczorajszym EdkiemTsunamiPL pisze:Nie wyczułeś wykresuŚwieżak44 pisze:No i koniec grania na indeksach. Byłem do przodu, ale ten wyskok DAX-a o 16.50 bardzo drogo mnie kosztował. Tam było 50% spadku, a oni polecieli na 78,6%. Trzeba było patrzeć na siatkę Sp500. Tam 50% spadku równo. Nauczka na przyszłość. Do kajetu..). DAX bardziej lata po prostu, więc trzeba zawsze mieć to na względzie. Ogólnie dziś bardzo techniczna i dynamiczna gra była. To lubię.
jasne_Kerad_ pisze:Możesz to pokazać?Zolo pisze:["]Dax30 na H1 realizacja Gartleya
chyba nie te poziomy do eSF-You Money pisze:ostatnia podbitka na edku, teraz można całe depozyty w S ułożyć za 1.1235