ujek leci na 107 a dragon sie zatrzyma przy 138, wtedy beda okazje do longow na intersesjachF-You Money pisze:GBP/JPY H1 i H4 pro spadkowe cały czas, brzydko to wygląda na kupowanie
DayTrading: Środa 31.05.2017
Re: DayTrading: Środa 31.05.2017
Jestem bez pozycji na Ujku i tez myślę że leci co najmniej na zamknięcie lukitrejding pisze:ujek leci na 107 a dragon sie zatrzyma przy 138, wtedy beda okazje do longow na intersesjachF-You Money pisze:GBP/JPY H1 i H4 pro spadkowe cały czas, brzydko to wygląda na kupowanie

na H4 mamy potencjalny układ harmoniczny Gartley poniżej luki wypada punkt D, trzeba uważać na reakcję
Informacja dla tych co grają na ropie
dziś o 22,40 Zmiana zapasów ropy wg API
- F-You Money
- Pasjonat
dziwi mnie to, iż mając takie możliwości na forum niewielu wkleja momenty wejścia w pozycję, przecież o to biega. W czym obawy, w czym golączki, przecież to oszukiwanie siebie.
GBPJPY m15 - początek S

GBPJPY m15 - początek S

Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
Edek - przestaję Cię lubić !!! ;[
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
[quote="F-You Money"]dziwi mnie to, iż mając takie możliwości na forum niewielu wkleja momenty wejścia w pozycję, przecież o to biega. W czym obawy, w czym golączki, przecież to oszukiwanie siebie.
Skoro już kolega tak nalega to proszę.- mój edek od wczoraj do teraz
Skoro już kolega tak nalega to proszę.- mój edek od wczoraj do teraz
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
VSA
-
- Fanatyk
dobrze że piszeszPipsKong pisze:Edek - przestaję Cię lubić !!! ;[
Edek na D1 zanegował sygnal sell, więc w sumie nie bardzo wiem co z tym edkiem. Nie wierzę w jakąś nową falę wzrostów, ale wzrostu jako takiego nie da się wykluczyć.
Na EJ tworzy się sygnał buy na H4 czyli czytaj : "wypad z szortów". Koniec świeczki o 16.
Indeksy tak dziś szaleją bo to zamknięcie miesiąca. W ostatni dzień bardzo rzadko spadają.
Na EJ tworzy się sygnał buy na H4 czyli czytaj : "wypad z szortów". Koniec świeczki o 16.
Indeksy tak dziś szaleją bo to zamknięcie miesiąca. W ostatni dzień bardzo rzadko spadają.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
A ja patrząc na wolumen D1 stwierdzam że na edku to właśnie korekta się skończyła i mamy nowy impulsMarioDM pisze:Edek na D1 zanegował sygnal sell, więc w sumie nie bardzo wiem co z tym edkiem. Nie wierzę w jakąś nową falę wzrostów, ale wzrostu jako takiego nie da się wykluczyć.

VSA
-
- Fanatyk
przecież wolno Cicoolcov pisze:A ja patrząc na wolumen D1 stwierdzam że na edku to właśnie korekta się skończyła i mamy nowy impulsMarioDM pisze:Edek na D1 zanegował sygnal sell, więc w sumie nie bardzo wiem co z tym edkiem. Nie wierzę w jakąś nową falę wzrostów, ale wzrostu jako takiego nie da się wykluczyć.
inni mają inne zdanie