DayTrading: Środa 31.05.2017
Re: DayTrading: Środa 31.05.2017
spokojnie juz odbija nic sie nie staó L z dołu zarabia
-
- Fanatyk
Kerad daj mu spokój_Kerad_ pisze:Lutek dzięki za dostarczenie płynności
jeszcze raz mu czypryne poczorcha
masz tego eurnzd
funcik leci , lei a za nim edzio podążą
następna piękna czerwona świeczkalutek pisze:funcik leci , lei a za nim edzio podążą

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Tomasz196407 pisze:Kerad daj mu spokój_Kerad_ pisze:Lutek dzięki za dostarczenie płynności
masz tego eurnzd
Tomasz
brakło mi cierpliwości aż tak długo trzymać (strasznie się ślimaczył ja raczej szukam korekty pędzącej

a co do kabla to chyba jakieś problemy z wyjściem z unii, chyba jakiś dokument jest o kosztach czyli ile ich będzie kosztowało
Ostatnio zmieniony 31 maja 2017, 11:01 przez _Kerad_, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Fanatyk
też zamknąłem_Kerad_ pisze:Tomasz196407 pisze:Kerad daj mu spokój_Kerad_ pisze:Lutek dzięki za dostarczenie płynności
masz tego eurnzd
Tomasz
brakło mi cierpliwości aż tak długo trzymać (strasznie się ślimaczył ja raczej szukam korekty pędzącej), myślałem ze coś podbiją i ponowie S
dobrze myślisz z korektami w biegu,
a lepsze są trójkąty w biegu
Na GJ był taki u góry,
ale to lepsze od impulsu po takim trójkącie
Pipsik trzeba byo ładować l na kablu z dołka a nie eski:)))PipsKong pisze:następna piękna czerwona świeczkalutek pisze:funcik leci , lei a za nim edzio podążąH1
kabla nie chcę obecnie, za dużo mam już pozycji ;/ ale w L to tym bardziejlutek pisze: Pipsik trzeba byo ładować l na kablu z dołka a nie eski:)))

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
Pipsik tu jest dział DAYTRADING a Ty sie bawisz w długo oczekujacego latami na zyski , łap co dajaPipsKong pisze:kabla nie chcę obecnie, za dużo mam już pozycji ;/ ale w L to tym bardziejlutek pisze: Pipsik trzeba byo ładować l na kablu z dołka a nie eski:)))
Edek L do 1.16 , na dejtrendingu dokupowac po spadkach ~50 pipsow , Trump juz nie raz mowil ze dolar jest zbyt mocny a niemcy ze euro jest zbyt slabe
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.