DayTrading: Środa 31.05.2017
Re: DayTrading: Środa 31.05.2017
Wg mnie na edku kierunek znany i lubiany na forum czyli s.
The only way is up
-
- Fanatyk
Jakbyś znał kierunek to już byś tu nie siedział na nawiTsunamiPL pisze:Wg mnie na edku kierunek znany i lubiany na forum czyli s.
tylko

Tomasz prognoza z wczoraj jest aktualna. Londyn podbił cenę jak pisałem rano, zatem skorzystałem i dołożyłem s.Tomasz196407 pisze:Jakbyś znał kierunek to już byś tu nie siedział na nawiTsunamiPL pisze:Wg mnie na edku kierunek znany i lubiany na forum czyli s.
tylko-wkował, nkował na wyspach Barachuza
Na wakacje się wybieram. Właśnie szukam miejsca i na razie myślę o tym miejscu. Znajduje się w Europie, ale nie będę pisał gdzie to jest, bo chciałbym żeby takie pozostało jak najdłużej

The only way is up
tsunam trzymaj swoje weski bo ja potrzebuje na moje elki od wczoraj ładnie profituje konto i zbieram na podróz wakacyjną))))TsunamiPL pisze:Tomasz prognoza z wczoraj jest aktualna. Londyn podbił cenę jak pisałem rano, zatem skorzystałem i dołożyłem s.Tomasz196407 pisze:Jakbyś znał kierunek to już byś tu nie siedział na nawiTsunamiPL pisze:Wg mnie na edku kierunek znany i lubiany na forum czyli s.
Na wakacje się wybieram. Właśnie szukam miejsca i na razie myślę o tym miejscu. Znajduje się w Europie, ale nie będę pisał gdzie to jest, bo chciałbym żeby takie pozostało jak najdłużej![]()
-- Dodano: 31 maja 2017, 08:51 --
teraz L panowie na edku
-
- Fanatyk
Tsunami o kierunku pisze!TsunamiPL pisze:Tomasz prognoza z wczoraj jest aktualna. Londyn podbił cenę jak pisałem rano, zatem skorzystałem i dołożyłem s.Tomasz196407 pisze:Jakbyś znał kierunek to już byś tu nie siedział na nawiTsunamiPL pisze:Wg mnie na edku kierunek znany i lubiany na forum czyli s.
Na wakacje się wybieram. Właśnie szukam miejsca i na razie myślę o tym miejscu. Znajduje się w Europie, ale nie będę pisał gdzie to jest, bo chciałbym żeby takie pozostało jak najdłużej![]()

a prognozy jak najbardziej po to tu siedzimy i piszemy

- F-You Money
- Pasjonat
Ale kierunek musi być znany. Taka wyspa to jak się go zna zawsze.
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
moja eleczka zarabia :")))
Tsunami to zdjęcie to chyba nie Europa .... bardziej Seszele ????
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Słuchaj sie Tsunama to też ci tylko zdjecie do ogladania pozostaniePipsKong pisze:Tsunami to zdjęcie to chyba nie Europa .... bardziej Seszele ????

Europa i w dodatku nie wyspa. Genialnie co ?PipsKong pisze:Tsunami to zdjęcie to chyba nie Europa .... bardziej Seszele ????
The only way is up