Przybijam

ok biorę 0.025 lota to mniej więcej 100 pipsów da 100 zł.MarioDM pisze: Nie w ten sposób. Po prostu weź longa, a brokerzy jakoś to rozliczą miedzy nami
I zakład stoiPipsKong pisze:ok biorę 0.025 lota to mniej więcej 100 pipsów da 100 zł.MarioDM pisze: Nie w ten sposób. Po prostu weź longa, a brokerzy jakoś to rozliczą miedzy nami
Pokażesz na wykresie sygnał S z h4 ? D1 spadająca gwiazda znając siebie szukałbym wejścia na S i tak też robiłem oczywiście wyleciałem z rynku na minusie . Co się musi stać na D1 żeby był sygnał na S z góry dzięki za odpMarioDM pisze:Pisałem Ci wczoraj abyś nie przeginał z wielkością pozycji. Pamiętaj, że ciągle NIE MA sygnału sell na D1 i dlatego nie spada od razu. Zrobił się mały horyzont pod szczytem i bujają się i zanim spadną wielu wku***ą . Na H4 w nocy zrobił się sygnał sell, choć jak widać niewiele na razie dał, ale póki co jeszcze go nie zanegowali.PipsKong pisze:
nieprzesadnie wielką pozycją
Wczorajsza świeczka dzienna na edku to była jak się zdaje spadająca gwiazda. Formacje świecowe czasem sie sprawdzają, a czasem nie. Jeśli się wlazło pochopnie na edka to trzeba teraz cierpliwie poczekać.
Sygnał sell na D1 na tę chwilę jest dość odległy. Edek musiałby zamknąć się na dniach poniżej 1,11 . Ponieważ to sygnał oparty na średnich , a średnie się akurat wznoszą, więc w poniedziałek czy wtorek będzie to już wyżej. Obecnie nie wiem ile. Dam znać w poniedziałek.tomek-92 pisze:Co się musi stać na D1 żeby był sygnał na S ?
Jakie średnie o ile można wiedzieć 9- 26- 52 ?MarioDM pisze:Sygnał sell na D1 na tę chwilę jest dość odległy. Edek musiałby zamknąć się na dniach poniżej 1,11 . Ponieważ to sygnał oparty na średnich , a średnie się akurat wznoszą, więc w poniedziałek czy wtorek będzie to już wyżej. Obecnie nie wiem ile. Dam znać w poniedziałek.tomek-92 pisze:Co się musi stać na D1 żeby był sygnał na S ?
Ta sygnalna do wejścia to jest 10, a ostrzegawcza do wyjścia to jest 5. W zasadzie to nie są takie czyste średnie tylko wskaźnik, który jest po prostu wygładzoną średnią.tomek-92 pisze:Jakie średnie o ile można wiedzieć 9- 26- 52 ?MarioDM pisze:Sygnał sell na D1 na tę chwilę jest dość odległy. Edek musiałby zamknąć się na dniach poniżej 1,11 . Ponieważ to sygnał oparty na średnich , a średnie się akurat wznoszą, więc w poniedziałek czy wtorek będzie to już wyżej. Obecnie nie wiem ile. Dam znać w poniedziałek.tomek-92 pisze:Co się musi stać na D1 żeby był sygnał na S ?