Wy to K... Tsunami robicie specjalnie ;/ zawsze odwrotnie jak ja ;/ a że depo większe macie to mnie zawsze wycina ;/TsunamiPL pisze:
Trzymam s z 1.12600.
Zazwyczaj biorę +25, ale dzisiaj na BE i trzymam
DayTrading: Wtorek 23.05.2017
Re: DayTrading: Wtorek 23.05.2017
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Dobra nie będę pazerny. +28. Zamknięte.PipsKong pisze:Wy to K... Tsunami robicie specjalnie ;/ zawsze odwrotnie jak ja ;/ a że depo większe macie to mnie zawsze wycina ;/TsunamiPL pisze:
Trzymam s z 1.12600.
Wolę kilka razy po +28 niż raz +300.
The only way is up
ale trafilem, edek spada, a kangur w gore , ciezkie jest zycie trejdera
Czyli liczysz, że przebije 1.1222 i dalej spadnie?TsunamiPL pisze:Trzymam s z 1.12600.PipsKong pisze:no z tego co widać to edek spadać nie będzie ;/sureshot pisze:jak edek bedzie cisnal do gory to i au spadac nie bedzie
Podgląda ktoś UJ i EJ?
Edit:
Aaaa, czyli już zamknąłeś, ale +28 tez jest super

Ostatnio zmieniony 23 maja 2017, 13:38 przez Nocek123, łącznie zmieniany 1 raz.
spokojnie, myślę że dzisiaj Edek nowe szczytysureshot pisze:ale trafilem, edek spada, a kangur w gore , ciezkie jest zycie trejdera

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
sureshot pisze:ale trafilem, edek spada, a kangur w gore , ciezkie jest zycie trejdera
jeszcze trochę i odwróci tak do 0,7528
układ harmoniczny nietoperza na H4
tak wygląda , trochę kiszka bo to WEB i fibo ograniczone

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 23 maja 2017, 13:52 przez _Kerad_, łącznie zmieniany 1 raz.
Mam jeszcze jeden hit. L usd/pln 3.72990. Tu juz trzymam sl na BE i nie ma że psycha każe brać zysk 

The only way is up
numer konta Ci podać tutaj czy PW ?TsunamiPL pisze:Mam jeszcze jeden hit. L usd/pln 3.72990. Tu juz trzymam sl na BE i nie ma że psycha każe brać zysk

PipsKong pisze:numer konta Ci podać tutaj czy PW ?TsunamiPL pisze:Mam jeszcze jeden hit. L usd/pln 3.72990. Tu juz trzymam sl na BE i nie ma że psycha każe brać zysk![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Jedziemy z koksem

The only way is up
ŁadnieTsunamiPL pisze:Mam jeszcze jeden hit. L usd/pln 3.72990. Tu juz trzymam sl na BE i nie ma że psycha każe brać zysk

Ja czekam na L 3.67, srebro S po 17.90 i S na złocie 1263. Czy się dziś doczekam? kiedyś pewnie tak he he