DayTrading: Wtorek 23.05.2017
Re: DayTrading: Wtorek 23.05.2017
Edek ewidentnie chce wyjść górą i zapewne dzisiaj mu się to uda ....
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Może się udać, idzie z trendem, ale obszar między 1.13 a 1.14 będzie już nieco trudniejszy dla edka.PipsKong pisze:Edek ewidentnie chce wyjść górą i zapewne dzisiaj mu się to uda ....
The only way is up
z takim parciem to dzisiaj lekko 1.13TsunamiPL pisze:
Może się udać, idzie z trendem, ale obszar między 1.13 a 1.14 będzie już nieco trudniejszy dla edka.
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
nie strasz ta gora, akurat odpalilem, s na au, ale nie chca spadac
AU to nie EDEKsureshot pisze:nie strasz ta gora, akurat odpalilem, s na au, ale nie chca spadac

- MowmiSasiad
- Pasjonat
IMHO nie ma co patrzeć na S&P500 czy Dow jako benchmark bo hamerykanie to pojeby i będą pchali indeksy do góry a zwalą się z opóźnieniem. Lepiej sprawdzać DAX'a i Nikkei. Jeśli nie pokonają trwale 12730 dla mnie cały czas kierunek południe.Świeżak44 pisze:No niestety pchają się dalej wbrew logice do góry. Na H1 na SP500 wybicie.. Ktoś miał tu racje, że teraz jazda na nowe szczyty w USA. Po takiej świecy momentum na H1 to ja się boje brać teraz S na indeksach..
Rozumiem, że AU to kangur.sureshot pisze:nie strasz ta gora, akurat odpalilem, s na au, ale nie chca spadac
Umacnia się bo drożeją surowce (np ropa, złoto) + osłabia się $.
The only way is up
jak edek bedzie cisnal do gory to i au spadac nie bedzie
Sorry nie łykam wszystkiego co mi internet wciskaStachuu pisze:Jak ktoś mówi rok wcześniej o duzym wydarzeniu które spowoduje zachwianie w branży bankowości i potem to sie dzieje z dokładnością do miesiąca a Ty uważasz to za zabobony ? TO chyba z Tobą jest coś nie tak

Normalnie aż przekopałem parę stron w tym YT i sporo tam dyrdymałów na przewidywał czyli jak podejrzewałem funboye olewają to czego nie trafił, a o tym że kryzys do miesiąca przewidział to nigdzie nie widzę.
A że trupy odnajduje to właśnie też nie wiadomo ani z jaką skutecznością ani jaki on właściwie ma w tym udział, jak mu się raz trafi coś w okolicy to oczywiście już nostradamus może się schować

Żeby offtopa nie robić kompletnego dorzucę moją przepowiednię odnośnie EU, będzie szło losowo w górę lub w dół.
Planuj Trejd, Trejduj Plan
Kolego on ma potwierdzone kilkaset znalezionych trupów... W mojej okolicy z tego co wiem znalazł 2 ciała. Rysuje na mapie dokładną lokalizacje i podaje to policji. Wystarczą mu tylko ubrania zaginionego. Jak był szkwał na mazurach to w Giżycku potopiło się kilkanaście osób a jednej osoby nie mogli znalezć. Rodzina pojechała do Jackowskiego i on im wskazał na mapie gdzie jest. Pojechali na policje z mapą i zaraz nurkowie trupa znalezli..Peter_FX pisze:Sorry nie łykam wszystkiego co mi internet wciskaStachuu pisze:Jak ktoś mówi rok wcześniej o duzym wydarzeniu które spowoduje zachwianie w branży bankowości i potem to sie dzieje z dokładnością do miesiąca a Ty uważasz to za zabobony ? TO chyba z Tobą jest coś nie tak![]()
Normalnie aż przekopałem parę stron w tym YT i sporo tam dyrdymałów na przewidywał czyli jak podejrzewałem funboye olewają to czego nie trafił, a o tym że kryzys do miesiąca przewidział to nigdzie nie widzę.
A że trupy odnajduje to właśnie też nie wiadomo ani z jaką skutecznością ani jaki on właściwie ma w tym udział, jak mu się raz trafi coś w okolicy to oczywiście już nostradamus może się schować![]()
Żeby offtopa nie robić kompletnego dorzucę moją przepowiednię odnośnie EU, będzie szło losowo w górę lub w dół.
http://gazetaolsztynska.pl/Ostatnia-ofi ... widz,32109
Jak nie potrafisz znalezc na YT filmików z jego wizjami o których pisałem wcześniej to sory ale nie bede Ci dawał gotowca jak nie umiesz szukać.