DayTrading: Poniedziałek 22.05.2017
Re: DayTrading: Poniedziałek 22.05.2017
co się dzieje na forexie ostatnio to aż w szoku jestem ;]
tyle Długich bez korekty .... Dobra jazda... szkoda że zawsze w nieodpowiednim kierunku ;];]
tyle Długich bez korekty .... Dobra jazda... szkoda że zawsze w nieodpowiednim kierunku ;];]
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
-
- Fanatyk
co?PipsKong pisze:co się dzieje na forexie ostatnio to aż w szoku jestem ;]
Zastosuj metodę ŚwieżakaPipsKong pisze:co się dzieje na forexie ostatnio to aż w szoku jestem ;]

Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
ładny rachunek unia wystawiła Anglii za rozwód
Unia Europejska wystawiła UK „rachunek za rozwód”, a Theresa May i inni brytyjscy politycy nie zgadzają się z postawionymi warunkami.
Kwota, jaką musi ponieść UK aby wyrównać rachunki przed wyjściem z UE, może wynieść nawet 50 - 100 mld euro.
Unia Europejska wystawiła UK „rachunek za rozwód”, a Theresa May i inni brytyjscy politycy nie zgadzają się z postawionymi warunkami.
Kwota, jaką musi ponieść UK aby wyrównać rachunki przed wyjściem z UE, może wynieść nawet 50 - 100 mld euro.
te kwoty sa kierowane nie tylko do anglikow, mają sie bac wszystkie pozostale kraje , ktore pomyslalyby o wyjsciu....
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
Swoją drogą miało się nie dać wyjść z UE, a tu proszę bardzo.
The only way is up
no i ciekawe jak sie skonczy, ta kase niemcy moga wydusic z brytoli tylko poprzez blokade kontynentalna, w zaden inny sposob, a blokada byla zastosowana dwa razy, raz zrobil to napoleon i drugi raz hitler, wiemy jak sie skonczylo, ciekawe czasy
Swoją drogą chyba czas nacisnąć przycisk " wypłać wszystko " i wracaj do inwestycji w nieruchomości ;/
mniej stresu
-- Dodano: pn 22-05-2017, 14:02 --
mówię o sobie ;/
mniej stresu
-- Dodano: pn 22-05-2017, 14:02 --
mówię o sobie ;/
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
ja na odwrot ksiazkowy setup zadzialal, na tip top jak nigdy, na m15 juz mialem szortowac prawe ramie, a tu na h1 idealne abc, ja odzyskuje wiare, poza tym jak nie ma silnych trendow i na daily rysuja jakies doji to tez kiepsko
ja teraz wejdę w grube M bez kitu
bo jak widzę że rozmiar S nie chce działać i jak wchodzę w L też nie działa to znaczy że muszę wybrać pośredni czyli ... M ...
wchodzę na Edku w eMkę !!!
bo jak widzę że rozmiar S nie chce działać i jak wchodzę w L też nie działa to znaczy że muszę wybrać pośredni czyli ... M ...
wchodzę na Edku w eMkę !!!