Pips ale zobacz!!PipsKong pisze:bawcie się bawcieWasza zabawa urwie się jak hejnał
_Kerad_ pisze:Tomasz
E NZd punkt C wychodzi przy 1.51 poniżej luki, gram na zamkniecie luki (dalej zobaczę)
Wg. mnie edek zrobił sufit na przynajmniej 3 tygodnie. Teraz powinien zjechać przynajmniej te 200-300 pipsów. I tak ustawiam TP - 1.092 ._Kerad_ pisze:no i co czarodzieje z tymi wzrostami na Edku
bo mnie wychodzi tak jak mówiłem
ja jestem bez pozycji bo mnie trochę nastraszyli i dodatkowo nie lubię trejdować Edka bo jest "fałszywy" (mialem małą pozycję i wycieli na SL)MarioDM pisze:Wg. mnie edek zrobił sufit na przynajmniej 3 tygodnie. Teraz powinien zjechać przynajmniej te 200-300 pipsów. I tak ustawiam TP - 1.092 ._Kerad_ pisze:no i co czarodzieje z tymi wzrostami na Edku
bo mnie wychodzi tak jak mówiłem
Zawsze możesz jeszcze otworzyć szorta. Poczekaj tylko na bardziej wiarygodny sygnał sell. Ja trochę się pospieszyłem niestety._Kerad_ pisze:
ja jestem bez pozycji bo mnie trochę nastraszyli
własnie staram się z tym walczyć wczesne otwieranie pozycjiMarioDM pisze:Zawsze możesz jeszcze otworzyć szorta. Poczekaj tylko na bardziej wiarygodny sygnał sell. Ja trochę się pospieszyłem niestety._Kerad_ pisze:
ja jestem bez pozycji bo mnie trochę nastraszyli
Ja dziś zamknąłem longa na ropie, a dodatkowo zamknąłem także szorta na Gbp/cad. Nie miałem cierpliwości dalej tego trzymać. W tym tygodniu w czwartek posiedzenie OPEC, a w środę BOC. Wolałem zgarnąć to co było i nie ryzykować dalej._Kerad_ pisze:
poczekam zobaczę co się rozwinie z tego? mam L na WTI to wystarczy tych pozycji