DayTrading: Piątek 19.05.2017
Re: DayTrading: Piątek 19.05.2017
Świeżak nie załamuj się! Rób po prostu czasem przerwę od grania. Chłodnym okiem lepiej widać rzeczywistość...
Swoją drogą to niezwykłe, ze grze gdzie jest prawdopodobieństwo 50/50 kazdego wejścia, można mieć ciągłe straty. To nawet z rachunku prawdopodobieństwa powinienem wychodzić na 0zł.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
nom i to pewni mi ją obiją .....TsunamiPL pisze:![]()
Coś za spokojny ten handelek w piątek.
Skończy się pewnie ostrym mordobiciem.
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Już ciągną Daxa w górę.
I swoją drogą bardzo dobrze, będzie z czego szorcić

The only way is up
Sapina bojowo nastawiona do wzrostów, setupy mocno wzrostowe, więc licze że wyciągną DAX-a choćby za uszy...
-- Dodano: 19 maja 2017, 13:20 --
Największe moje błedy obecnie:
1.Wchodzenie na fałszywych wybiciach
2.Łapanie ruchu pod wpływem emocji.
Na te fałszywe wybicia to ciężko znaleźć sposób, bo wygląda to bardzo technicznie, a jednak zawracają.. Często też nie czekałem jak zamknie się świeca, czyli 1i 2 naraz..
-- Dodano: 19 maja 2017, 13:20 --
Największe moje błedy obecnie:
1.Wchodzenie na fałszywych wybiciach
2.Łapanie ruchu pod wpływem emocji.
Na te fałszywe wybicia to ciężko znaleźć sposób, bo wygląda to bardzo technicznie, a jednak zawracają.. Często też nie czekałem jak zamknie się świeca, czyli 1i 2 naraz..
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
-
- Fanatyk
TsunamiPL pisze:Już ciągną Daxa w górę.

Gwarantuję Ci, że grając pod H4 popełnisz mniej błędów niż na szybkich interwałach. H4 jest w miarę solidny i daje dużo mniej fałszywych sygnałów.Świeżak44 pisze: Też zaczynam wpadać w pesymizm. Ostatnio 4-5 dałem się złapać na fałszywe wybicie. Teraz w sumie chyba też..NAwet zwiększenie interwału nie pomaga..
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
e tam , najlepsze jest MN1MarioDM pisze:Gwarantuję Ci, że grając pod H4 popełnisz mniej błędów niż na szybkich interwałach. H4 jest w miarę solidny i daje dużo mniej fałszywych sygnałów.Świeżak44 pisze: Też zaczynam wpadać w pesymizm. Ostatnio 4-5 dałem się złapać na fałszywe wybicie. Teraz w sumie chyba też..NAwet zwiększenie interwału nie pomaga..

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
-
- Fanatyk
miniminutowkiPipsKong pisze:e tam , najlepsze jest MN1MarioDM pisze:Gwarantuję Ci, że grając pod H4 popełnisz mniej błędów niż na szybkich interwałach. H4 jest w miarę solidny i daje dużo mniej fałszywych sygnałów.Świeżak44 pisze: Też zaczynam wpadać w pesymizm. Ostatnio 4-5 dałem się złapać na fałszywe wybicie. Teraz w sumie chyba też..NAwet zwiększenie interwału nie pomaga..
![]()