Dobrze, że nie przeszedłeś do realizacji s na geju, a skończyło się tylko na wizjinavik pisze:
dobre
moja "wizja "S na geju jakoś nie chce sie realizować... wniosek z tego taki , że nie ma co wróżyć tylko trejdowac to co jest

Dobrze, że nie przeszedłeś do realizacji s na geju, a skończyło się tylko na wizjinavik pisze:
dobre
moja "wizja "S na geju jakoś nie chce sie realizować... wniosek z tego taki , że nie ma co wróżyć tylko trejdowac to co jest

TsunamiPL pisze:Dobrze, że nie przeszedłeś do realizacji s na geju, a skończyło się tylko na wizjinavik pisze:
dobre

, ta szpila to była wycinka sL
 , ta szpila to była wycinka sL  
  ...i teraz to myśle, że do 145.700 mogą podejść
  ...i teraz to myśle, że do 145.700 mogą podejść  
Co to za jakieś wybiórcze podejście ?PipsKong pisze:no, ropa jest spoko ziomkiem bo rośnie a Edek nie jest spoko ziomkiem bo też rośnie ;]Tomasz196407 pisze:PipsKong pisze:Ropucha okey ale Edek jest piczom !!!
nic nie kumam,

i wziąłeś l-ke?navik pisze: Tomasz patrze......i teraz to myśle, że do 145.700 mogą podejść
Zbierają w sieci eskowiczów, a potem gwałtowny wzrost ceny.Świeżak44 pisze:DAX nie chce rosnąć.. Podejrzane. Powinni już to wybić..
-- Dodano: 19 maja 2017, 11:29 --
Na Sp500 setup wzrostowy, idą w górę, a DAX stoi w miejscu. Coś jest nie teges...
niżej brałem jak wybijali wczorajsze maxy 144.692Tomasz196407 pisze:i wziąłeś l-ke?navik pisze: Tomasz patrze......i teraz to myśle, że do 145.700 mogą podejść
pozostaje mi czekać ;/ i trzymać palec na przycisku " close all " ;]MarioDM pisze: Co to za jakieś wybiórcze podejście ?
Jak coś rośnie to jest spoko bysiem, a jak spada spoko misiem.
Tak jak wczoraj napisałem - te wieczorne sygnały na H4 często się nie sprawdzają i bywają negowane. I tak się właśnie dzieje. Na edku na H4 właśnie buduje się sygnał Buy . Koniec świeczki o 12 i małe szanse aby sygnał się nie dobudował.
Inna sprawa, że jak dla mnie to jest sygnał na brak pozycji. Z szortów chwilo należy zrezygnować, a longi to dla samobójców i innych bójców. Dlaczego ? Bo edek na wykresie dziennym jest już trzecią świeczkę powyżej Keltnera i jak dla mnie to sygnał, że ewentualne wzrosty to wspinaczka po ścianie śmierci.
A może delikatny hedge spowolni rosnącą stratę i da iluzję wyjścia z sytuacji.PipsKong pisze:pozostaje mi czekać ;/ i trzymać palec na przycisku " close all " ;]MarioDM pisze: Co to za jakieś wybiórcze podejście ?
Jak coś rośnie to jest spoko bysiem, a jak spada spoko misiem.
Tak jak wczoraj napisałem - te wieczorne sygnały na H4 często się nie sprawdzają i bywają negowane. I tak się właśnie dzieje. Na edku na H4 właśnie buduje się sygnał Buy . Koniec świeczki o 12 i małe szanse aby sygnał się nie dobudował.
Inna sprawa, że jak dla mnie to jest sygnał na brak pozycji. Z szortów chwilo należy zrezygnować, a longi to dla samobójców i innych bójców. Dlaczego ? Bo edek na wykresie dziennym jest już trzecią świeczkę powyżej Keltnera i jak dla mnie to sygnał, że ewentualne wzrosty to wspinaczka po ścianie śmierci.